Kızlar hamile olabilir miyim?

kubraasafak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
32
7
1
26
Kızlar merhaba, adetime bir hafta var ve bugün akşamüstü testi yaptım silik çizgi çıktı 2 dk içinde. En son ilişkimiz ayın 12 sinde gece olmuştu 13 üne bağlayan gece iki kez korunmasız bir şekilde. Yumurtlama dönemim de ayın 16 sında başlıyordu. Dün de akşamüstü test yaptım ama direkt negatif çıkmıştı bu kez silik çizgi çıktı. Sizce hamile olabilir miyim?
IMG_3519.webp

Eklentiler

• IMG_3515.webp
    IMG_3515.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 66
  • D9DE496A-DEF5-40B1-B18C-A8F8C27041CB.webp
    D9DE496A-DEF5-40B1-B18C-A8F8C27041CB.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar merhaba, adetime bir hafta var ve bugün akşamüstü testi yaptım silik çizgi çıktı 2 dk içinde. En son ilişkimiz ayın 12 sinde gece olmuştu 13 üne bağlayan gece iki kez korunmasız bir şekilde. Yumurtlama dönemim de ayın 16 sında başlıyordu. Dün de akşamüstü test yaptım ama direkt negatif çıkmıştı bu kez silik çizgi çıktı. Sizce hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 3621232
Görsellerde aşırı belli olmuyor ama gerçekte çok belli

Eklentiler

• IMG_3523.webp
    IMG_3523.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 78
evet olabilir yani silik duruyor:))))
belirtileriniz neler benimde 8 9 gün var adetime
sadece cildimde sivilcelenme var

Eki Görüntüle 3621232
Evet silik çizgi var kaç dk sonra çıktı ikinci çizgi başka bir belirti var mı

1-2 dk da çıktı. Tek bir test yaptım ama başka test kalmamıştı. Bu markaya da ne kadar güvenilir hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

1-2 dk da çıktı. Tek bir test yaptım ama başka test kalmamıştı. Bu markaya da ne kadar güvenilir hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Prodoctor galiba test ben çok yaptım hiç yalancı pozitife rastlamadım inslalh vardır kan verirsen de çıkabilir yada istersen bir hafta daha bekle ondan sonra öğrenirsin net

Ne oldu sız yaptınız mı test
dün eczaneden nimo markalı bir gebelik testi aldım almaz olaydım hayatında böyle rezil kepaze bir test görmedim
testi daha numuneden çıkarmadan t çizgisi c'den önce çıktı ve bildiğiniz kopkoyu pozitifti Ama tabii ki sonuç negatif bugün tekrardan erken gelip testi ile yaptım

dün eczaneden nimo markalı bir gebelik testi aldım almaz olaydım hayatında böyle rezil kepaze bir test görmedim
testi daha numuneden çıkarmadan t çizgisi c'den önce çıktı ve bildiğiniz kopkoyu pozitifti Ama tabii ki sonuç negatif bugün tekrardan erken gelip testi ile yaptım
Onda ne çıktı

Back
X