Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dakikada çıktıBebetime markaya güvenmeli miyim bilmiyorum ama kuruma çizgisi mi yoksa var mı gerçekten fikrinizi bekliyorum. Regliye 5-6 gün varEki Görüntüle 3676982 Eki Görüntüle 3676983
İkiside aynı test 21 kasım 13.00 da yaptığım 5 dakika içerisinde çıktıKaç dakikada çıktı
Ben çizgi gördümİkiside aynı test 21 kasım 13.00 da yaptığım 5 dakika içerisinde çıktı
Bebetime markaya güvenmeli miyim bilmiyorum ama kuruma çizgisi mi yoksa var mı gerçekten fikrinizi bekliyorum. Regliye 5-6 gün var
1 gün sonra çıkan çizginin doğruluğu yok maalesef yeni bi test yapman daha iyi olurBebetime markaya güvenmeli miyim bilmiyorum ama kuruma çizgisi mi yoksa var mı gerçekten fikrinizi bekliyorum. Regliye 5-6 gün varEki Görüntüle 3676982 Eki Görüntüle 3676983
İnşallahBen çizgi gördümyalancı pozitif denen testlerde gebelik varsa da çıkarıyor geçen ay arkadaşım frely ile öğrendi hemde adete bir gün varken bu siliklikle. Bence kan verin
![]()
Kaç dakikada çıktı
Avox yanlış çıkarmaz hayırlı olsun diyelim benceeeeeEki Görüntüle 3677463
Awox marka şimdi denedim 5. Dakika bu şekilde ?
İnşallah inşallahAvox yanlış çıkarmaz hayırlı olsun diyelim benceeeee![]()
Valla inşallah maşallah hemen kan verin benceg ay çok seviniyorum ya burda pozitif idrar testi görünce valla inşallah kanda da çıkarİnşallah inşallah![]()
Bebetime güvenilmezdi ama awox maşaAllah bayağı belirginEki Görüntüle 3677463
Awox marka şimdi denedim 5. Dakika bu şekilde ?
Bir kürtaj ve bir kimyasal gebeliğim var aynı süreçleri yaşamak çok korkutuyor reflimin gecikmesini beklemek istiyorumValla inşallah maşallah hemen kan verin benceg ay çok seviniyorum ya burda pozitif idrar testi görünce valla inşallah kanda da çıkar![]()
Amin inşalah cümlemizinBebetime güvenilmezdi ama awox maşaAllah bayağı belirgin
Hayrlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaAllah![]()