Canım adaba ac mı bebegin . Gaz problemi olsa şimdiye azalırsın. Dis erken geliyo desek 24 saat olmaz onun huzursuzluğu. Doktor ne diyor bı derdimi dar acaba. Cunku biz 4 aylık olduk rahatladık saatlerce kendi kendine donuyo oynuyo şarkı mirildaniuo yani senin bebesinde bı ay biraz keyiflenmedi gerekirdi . Saglik sıhhat versin herkese ALlahAYIN 9 unda 4 aylık olacak bir kızım var doğduğundan beri çok huzursuz öncelerden kucakta duruyordu şimdi ne yapsak nafile hiçbişey fayda etmiyor çok bunalıyorum yanımda yardımcı hiç kimsem yok doğru düzgün uykusuda yok neyapacağımı şaşırmış durumdayım benimle aynı durumu yaşayanlar varmı aranızda siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi ben artık delirmek üzereyim neolur bir akıl verin bana ...
Canım adaba ac mı bebegin . Gaz problemi olsa şimdiye azalırsın. Dis erken geliyo desek 24 saat olmaz onun huzursuzluğu. Doktor ne diyor bı derdimi dar acaba. Cunku biz 4 aylık olduk rahatladık saatlerce kendi kendine donuyo oynuyo şarkı mirildaniuo yani senin bebesinde bı ay biraz keyiflenmedi gerekirdi . Saglik sıhhat versin herkese ALlah
allah razı olsun çok teşekkür ederim
AYIN 9 unda 4 aylık olacak bir kızım var doğduğundan beri çok huzursuz öncelerden kucakta duruyordu şimdi ne yapsak nafile hiçbişey fayda etmiyor çok bunalıyorum yanımda yardımcı hiç kimsem yok doğru düzgün uykusuda yok neyapacağımı şaşırmış durumdayım benimle aynı durumu yaşayanlar varmı aranızda siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi ben artık delirmek üzereyim neolur bir akıl verin bana ...
Merhaba mehbetalp
İnş mesajımı görürsün
Benim bebeğimde 29 unda 4 aylık olacak.uyanık olduğu vakit hep mız mız ağlıyor mutsuz.annemle bakıyoruz inan yemek bile yiyemiyoruz.çocuğumun neyi var diye kafayı yicem((doğduğu günden beri böyle.
Senin bebeğin nasıl şimdi bir düzelme oldu mu?
Sağlıklı günler dilerimmm
ah canımm benim oğlumda doğduğundan beri öyle.şuan 20 aylık hala öyle mızmız istediği bşy olmadığında ağlıyo hep susturmanın imkanı yok.Allah kolaylık versinMerhabaaa bende buralarda care arayanlardanim. 10 aylik oglum surekli agliyor miz miz hic susmuyor ve hicbise onu mutlu etmiyoryemek yerken agliyor alti degisirken agliyor ustu degisirken agliyor sokaga cikarken ağlıyor yani her an aglak bende cok mutsuzum .oyun oynasak sadece 2 dk.oturmak istemiyor.surekli surekli ayakta durmak istiyo ki bazen bu da yetmiyo.o mitsuz ben mutsuz.bu günleri atlatacakmiyiz acaba:*
Yaaaa böyle devam edecek diyosun yaniah canımm benim oğlumda doğduğundan beri öyle.şuan 20 aylık hala öyle mızmız istediği bşy olmadığında ağlıyo hep susturmanın imkanı yok.Allah kolaylık versin
Canim 3 aylık bebeğim anlattığın gibi nasıl oldu sizinki baya olmuş yazalıMerhaba mehbetalp
İnş mesajımı görürsün
Benim bebeğimde 29 unda 4 aylık olacak.uyanık olduğu vakit hep mız mız ağlıyor mutsuz.annemle bakıyoruz inan yemek bile yiyemiyoruz.çocuğumun neyi var diye kafayı yicem((doğduğu günden beri böyle.
Senin bebeğin nasıl şimdi bir düzelme oldu mu?
Sağlıklı günler dilerimmm
Canim 3 aylık bebeğim aynı anlattığın gibi ne zaman düzeldiHerkese merhaba öncelikle,
Benimde 5 buçuk aylık oğlum var ve doğduğu günden beri sürekli ağlıyor sürekli huzursuzilk 3,5 ay çok ciddi gaz problemimiz vardı resmen ağlamaktan morardı, hem anne sütü hemde mama alıyor. Dr keçi sütü maması önermişti ancak oda fayda etmedi kullanmadığımız gaz ilacı kalmamıştı onlarında bir etkisi olmadı. Şuan biraz oyuncaktan ve oyundan anlamaya başladı bunlarla oyalıyoruz fakat günün büyük bölümü huzursuz mutsuz ve ağlak Dr a götürüyoruz her ay düzenli kontrolleri var çok şükür bir sağlık problemi yok ama onun bu huzursuz hali hem beni telaşlandrıtıyor hemde çok yoruyor düşünsenize bütün gün ağlayan bir bebek be devamlı kucakta. Kucakta bir süre sonra fayda etmiyor. Doğduğundan beri eşim ve bebeğimizle dışarı çıkıp bir arkadaşımıza gidemedik veya yemeğe vs gidemedik. Ben zaten devamli evdeyim. Kendi arabasında kesinlikle durmuyor. Bildiğim bütün bebekler arabada gezinmeyi sever uyurlar hatta ama benim oğlum maalesef me kendi pusetini seviyor nede arabaya koyulup gezinmeyi. Zaman herşeyin ilacı yazmışsınız umarım öyle olur gerçekten. Benim gibi olan arkadaşlar bebekleriniz hangi aylardan sonra daha huzurlu olmaya başladı? Gaz olayı bitti gibi ama huzursuzluk nedendir hep var ayrıca uykuya dalış olayımızda çok zor hep sallanmak istiyor inanır mısınız 6 saat ayağımda sallamışlığımda oldu neyse o iyi olsunda ben kendimden geçtim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?