- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Yapiyorkakasını yapıyor mu ?
Dun gttk ozele nefes borusu dar bebgn gayet iyi dedi insallh oledrCanım sen yıne de muhakkak bir dr a götür ama benim bebişimde de vardı. Uyurken yada emerken ıslık gibi ses gelirdi. Normal dediler hep. Sesi kayda alıp dinletmiştim ben. Hala da bazen yapar emerken.
Bir ara geniz Eti var dedi bi dr. Sadece burnunu temiz tut yeter dedi. İnşallah çok basit birşeydir.
Sende yapabiliyorsan bi kayda al sesi, dinlet dr a.
Goturdum cnm nefes borusu darmisKonu sahibi ne yaptı acaba götürdü mu doktora dediğim yöntemi uyguladımiki
Gecmis olsun, kontrollerini ihmal etmeyin bakin sukur ki ciddi bir sey yokmus.Herseyi solefm konttol etti dr.un yanndada yapti zaten ama nefes borusu dar zamnla gecuck dedi herseyi sordum burnunda et olblrmi pus su yuttu ondan olblrmi cigerleendemi bsey var hatta koah olblrmi die bile sordum aciklmasi nefes borusyla ilgliydi 1au sonraya cagrd. Kizlar bebislernz bu donemde kusuyomuydu sikligi nrydi arada burnundanda cok az geliyo bebehmn gazi ii cikmynca oluyo ddiler olduktan sonra kucaagma alnca hakikaten gazi ckiyor
Cok tesekkurlee.Gecmis olsun, kontrollerini ihmal etmeyin bakin sukur ki ciddi bir sey yokmus.
Yalniz siz biraz fazla panik oluyorsunuz . sakin olmaya calisin.
Bebeklerin buyuk bir bolumu kusar.
Benim oglum 2,5 aylik. Bazen oyle bir kusuyor ki neye ugradigimi sasiriyorum. Yatak odasında gardroba dogru fiskirtarak kusmustu, aralarfan girip kıyafetleri bile batirmis. Dusunun miktarınmi.
Bebek cok beslendigi icin kusabilir, gazi oldugu icin kusabilir,reflusu oldugu icin kusabilir..eger aylik kilo alimi istenen sekildeyse kusmasinin bir onemi yoktur.
Siz de emzirdikten sonra 20 dakika kadar dik pozisyonda omzunuzda tutun, midesi otursun bebisin:) gece gunduz demeyin sakin emzirip yatirmayin dogrudan.
Gazi cikmazsa illaki kusacaktir. Reflusu varsa her halukarda kusacaktir :)
Bunlar basit şeyler hepsine paniklemeyin,Allah beterinden korusun
Anliyorum seni, ama bil ki herkesin dogumunda da var kotu hikayer.Cok tesekkurlee.
Ben boyle deildm dogum sonrasi cok zir gunler yasadim hergun rahtszlndm sabha kdr hastanelerde dolandm ymek yeme yok uyku yok bebgmden uzak kaldm.
Birde kv beni cok korktyo ve suclu hissetryo kadin psikoljmi bozdu. Sen bebegi kabullenemdn bile ddi. Hep kendme aradm sucu.. kisaca bn boyle bilgsz herseye panik ypan biri deildm noldu blmyrm
Kilo alıyorsa kusmasinin bir önemi yok benim ki de çok kusuyordu. Ancak kilo veriyorsa önemli. Benimki de doğumda su yutmuş bu da mideyi hassas mı yapıyor nedir aşırı kusuyordu ama kilo da çok alıyordu onun için onemsemedim.
Cok tesekkur ederm :)Çoğu bebek kusar siz kendinizi üşütmeyin gazlı yiyeceklerden bir süre uzak durun bebeği banyo sonra masaj yapın ayaklarını yukarı çektirmek gibi bebeği emzirir emzirmez hemen yaptırmayın gazı çıkartın dan 10 dk sonra yan yatırın arkasinda destekliyici olsun bide etrafında sana kötü enerji veren insanları uzaklaştır görüşme mümkünse kısır bulgur pilavı helva vs bunları yiyerek sütünü artır bebeğinı arada yüzü koyun göğsüne yatır sakinleşmesi için bugünlerin geçecek unutma daha sonra dan dış çıkacak sonra emeklemesi yürümesi konuşması derken daha neler neler çıkacak sağlıklı günler dilerim
Kilo alimi baya fazla. :))) Fazla yediği için kusuyor. Emme aralarını acabilirsiniz biraz.14 gunde 1 kilo alms. Ilk 3-4 gun mama yedi ozmandan beri anne sutu iciyo sizce kilo alimi iymi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?