bebğimin kalbinde delik 😔

Emineburgahan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
5
1
16
26
24+0 hafatlık hamileyim dün detaylı ultrasona gitim balıkesir şehir hastnesine perotonlojide betül yakıştıran diye bayan doktor baktı bana ebegımın kalbinde küçük bi delik var ve down sendromlu olup olmadıgınıda bilmiyorum dedi kesın bsey diymem 1 ay sora kontrole gel bi bakalım kapnmışmı diye desi down sendromunuda net ogrenmek istersen sıvı alalım bebekden dedi bende bebegime bsey olur diye vermek istemdimbaşına bole bsey gelen varmı kalbi delik dedi diye içim içimi yiyor 1 ay nasıl gelicek ozele mi gitsem

Öncelikle geçmiş olsun. Bence 1 ayı beklemeden özele güzel bir doktora gidin. Hemen orada da renkli ultrason, test vs vs ne gerekiyorsa yapılsın. Erken öğrenmek çok daha iyi her şey için. Bence ertelemeyin

Ikinci bir gorus almakta yarar var, bu tur sorunlar bebek buyudukce duzeliyor diye biliyorum, Insallah sizin minigin de duzelir.

Korkma cnm benim.kzimda dogdunda kalbi delikdi 2.3 ay sonra düzeldi çok şükür büyüdükçe kapanyor sonra yigenimdede vardı oda büyüdükçe kapandi

Kimi kalp delikleri kendi kendine büyüdükçe kapanır, kimi içinde ameliyat gerekebilir. Çoğunlukla ameliyatlar da başarı oluyor. Sıvı verin bence bebek down sendromlu mu öğrenin. Ya ona göre ortam hazırlarsınız ya da kürtaj için hazırlanırsınız. Geç kalmayın bence

Öncelikle geçmiş olsun. Bence 1 ayı beklemeden özele güzel bir doktora gidin. Hemen orada da renkli ultrason, test vs vs ne gerekiyorsa yapılsın. Erken öğrenmek çok daha iyi her şey için. Bence ertelemeyin
hemen yarın gidicem özele sagolun
Korkma cnm benim.kzimda dogdunda kalbi delikdi 2.3 ay sonra düzeldi çok şükür büyüdükçe kapanyor sonra yigenimdede vardı oda büyüdükçe kapandi
inşallah cok sagolun

down sendrom ihtmali yok dedi doktor 2 li taramalarım da iyi cıktı hata bugun ultrson resmınıde aldım renkli ama down sendromlu olsada ben dbebegimi aldırtmak istemiyorum başka allah korusun daha büyük sıkntılı bir sorunu olur doktor alıncak deer ona absey diyemem ama down sendromlu da olsa bebegimi aldırtmak istemiyorum hareketleri flan iyi cok karnımda inşllah iyidir

Benim de kardesimin de kalbinde delik vardi. Benim 20 yasinda kardesimin de 10 lucyaslarinda kapandi. Hic bir sorunumuz da olmadi hayatimiz boyunca. Kendinizi hic korkutmayin

Hiç sıkıntı etmeyin benim bebeğimin kalbi de delikti doğduktan sonra kapandı.
Kalp doktorumuz çoğu bebekte olan genelde 1 yaşından önce düzelen birşey olduğunu söyledi.
Hatta 2 yigenim kalbi de delikti ikisinde kapandı çevremde çok duydum ben hiçbir sorun olmadı kimsede

delik için endişe etmeyin tedavisi çok yaygın artık bakalım sağlıkla doğar umarım

Çok sevındım inşallah tesekkürler

Canım merhaba, yazalı baya olmuş inşallah görürsün doğum yaptın mı bebeğim sağlıklı mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…