evet kızlar ya benim bebeişimde uyusa bile kur'anı açtığımda sesle önce bir irkiliyor hareketleniyor hereketleniyor sonra sakinleşip gidiyor.Allah sağlıklı sıhhatli Allah'ın istediği gibi akıllı kullardan olmalarını nasip etsin.
arkadaşlar söylediklerinize katılıyorum.bende hatim başladım inşallah 3 hatim olur.şu an 21. haftadayızALLAH olmayanlara nasip etsin inşallah.bu söylenenlere birde şunu eklemek istiyorum.bebeğe en çok neyi dinletirsek doğduğunda onunla sükunet bulurmuş.düşünsenize bebek doğduktan sonra bir kuran sesiyle sükunet ve huzur bulması.ve bunu bir ömür boyu devam ettirmesi.bir arkadaş cevşen okuduğunu yazmış.esmaül hüsnada çok güzel oluyor tavsiye ederim
merhaba kızlar ben 26 haftalık hamileyim bebeğim beni duymaya başladığı andan itibaren sese duyarlı hale geldi.gürültü yapınca tepki veriyor ya da konuşulunca.ben de bebeğime kuran dinletenlerdenim .hatim başladım 9.cüze kadar geldim doğumuma kadar bitireceğim allah nasip ederse.ayrıca telefonuma önemli sureleri yükledim
(yasin ,enbiya ,yusuf ,vakıa ,kıyamet ,cuma ,duhan ,ayetel kürsi ,amenerresulü ,hüvellezi,fetih ,tebareke ,amme ve diğer kısa sureler namaz sureleri yani ) hergün ben iş yaparken o da kuran dinliyor ben de dinliyorum.ayrıca bebekler anne karnında duydukları sesleri doğduktan sonra duyduklarında kendilerini güvende hissedermiş uyumaları kolay olurmuş.umuyorum kuran ahlakıyla büyüyen evlatlar yetiştirirz
ben aslen izmirliyim izmirde kestaneci pazarının oralarda hafızlık okulu var.bir çocuk orada hocaların gözdesi olmuş.çünkü kuranda hangi sayfayı açsa ben burayı biliyorum diyip ezberini veriyormuş.ve çok kısa sürede hafızlık eğitimini bitirmiş hafız olmuş. sormuşlar annesine siz bu çocuğu nasıl yetiştirdiniz de böyle bu çocuk.annesi de ben hamileyken çocuğuma hep hatim dinlettim demiş bu olaydan sonra ben de sesli dinletmeye başladım.
ayrıca bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
71 enbiya suresi okumak da çocuğun ahlakının güzel olmasını sağlar.