Benim oğlumda şu anda 27 aylık ama o kadar inatçı ki çişinin geldiğini bildiği halde altına yapıyor. Bende fazla zıtlaşmamak adına pes edip biraz daha erteliyorum. ınadını nasıl yeneceğimi bilemiyorum. Umarım benim oğlumda çabucak alışır. Sizinki ne kadarlıkken öğrendi? Paylaşım için teşekkürler.
kızıma tuvalet alışkanlığını edindirmiştim 3ay boyunca geceleri bile kalkıp söylüyordu bir anda hem gece hemde gündüz bez bağlamayı kestim hiç zorlamadım sinirlenmedim gayet sakindim çok kolay olmuştu ben bile şaşırmıştım bu kadar kolay olmasına herşey yolundaydı :lepi: ama ben bir ayrıntıyı unutmuşum ortam değişikliği kızım çişi öğrendikten 2ay sonra yeni evimize taşındık ve ilk geceden itibaren geceleri altını ıslatmaya başladı gece uyandırıp tuvalete götürüyorum yokkkk diye bağırıp ağlıyor yatağına yatırıyorum enfazla 10 dakikaya kadar yapmış oluyordu senağlama ben kara kara napıcam diye düşünürken ve bütün gece çiş nöbeti tutarken havalar soğumaya başladı ve kayınvalidem yeni evimize ziyarete geldi eyvahedigeldismile kayınvalidemle kocam tekrar bağlaman lazım böyle olmaz bu hem çocuğu hasta edeceksin hemde kendine sürekli iş çıkarıyorsun diye söylendilerlmaz: ben de tüm inadıma rağmen onlara uydum ve bağladımkaydirigubbakcemile şimdi ne yapıcam cidden bilmiyorum:1no2: bezi sadece geceleri bağlıyorum arada bir uyandırıp çiş varmı diyorum yokkk diye bağırıp geri uyuyor gündüzleri söylüyor ne yapıcam bilemedim:1no2:
canım teşekkür ederim bilgi için opuyorumnanaktanewet en iyisi havalar ısınıncaya kadar bu şekilde devam etmek yazında bezi çıkarıp kaldığımız yerden devam ederiz tuvalet eğitimine opuyorumnanaktan
kızlar benim oğlum 21 aylık birde bir aylık oğlum var malum iki çocuk bezi baya küffetli oluyor. onu alıştırabilirmiyim ki cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?