Bebiğin kalbinde parlaklık

yesiimerdas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
37
14
38
28
merhaba hanımlar,

bir konuda görüşlerinizi fikirlerinizi almak istiyorum 22+2 haftalık hamileyim dün detaylı utrasona girdim bebeğin organlarına bakıldı herşey güzel fakat kalbinde beyaz leke gibi bir parlaklık görüldü doktor korkulacak birşey değil ilerleyen zamanlarda yok olur genelde çoğu kişidegörülüyor dedi ikili tarama testi yaptırdığımda da çok şükür birşey çıkmadı ama yinede moral bozukluğu yaşadım sizlerde de böyle birşey olmuşmuydu sizcede normal mi düşünlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Bende değil ama topikte bizle aynı dönem hamilelerinin çoğu bu parlaklığın çıktığından bahsetti ayrıca benim yeğenimede söylemişlerdi doğdu şuan 7 yaşında hiç bi sıkıntı yok şükür. Doktorumda anlatmıştı ileriki haftalarda yok olur en olmadı doğup ilk nefesini aldığında geçer demişti hiç moral bozacak bişey değil yani

benim oğlumda çıkmıştı aynı şey, 7 yaşını bitiriyor şu an kendisi.
içinizi ferah tutun

Benim de bebeğimin kalbinde parlaklık çıktı 7+5 haftada. İkili testim yüksek riskli çıkmıştı, sonra nifty test yaptırdım temiz çıktı. Haftaya detaylı ultrasona gireceğim. Çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…