bebiişş istiyorummm:((((

verdahamra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
27
2
6
Ankara
selam kızlaarr!!! bende aranıza yeni sayılırım. benim küçük bir sorunum var bana yardımcı olursanız sevinirim. son 13 temmuzda regl oldum ve 21 de temizlendim.temizlendikten 1 gün sonra sol kasığımda şiddetli ağrılarım oldu ve 5 gün devam etti.dr göründüm hormon testime bakarak gebe olabilirisin dedi ve allttan muayene ederek bir yumurtalığımın çatladığını söyledi adetin geçiktiğinde gel bir gebe testi yapalım dedi ve ben dayanamadım regl me 13 gün kala hcg testi yaptım ve 0.1 negatif çıktı. sizce hamile olabilirmiyim dayanamıyorum gidip test yapmayı düşünüyurum ama tekrar hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum:(

Meraba canım adetin 8 gün surduyse ve adetin bittikten hemen birgün sonrasol kasığında ağrı olustuysa usutmeye baglidr bu anlamadığım doktor neye dayanrak hamilesin diyebiliyor ki hamile olsan yumurtanin dollenmesi bi haftayı bulur

21 de temizledim ve 25 de hormon testi yaptımve hormon değerlerim yüksek çıktı hamile olduğunu gösteriyor dedi ve hatta bir hemşire arkadaşimada gösterdim oda aynı kaniatte off

selam kızlaarr!!! bende aranıza yeni sayılırım. benim küçük bir sorunum var bana yardımcı olursanız sevinirim. son 13 temmuzda regl oldum ve 21 de temizlendim.temizlendikten 1 gün sonra sol kasığımda şiddetli ağrılarım oldu ve 5 gün devam etti.dr göründüm hormon testime bakarak gebe olabilirisin dedi ve allttan muayene ederek bir yumurtalığımın çatladığını söyledi adetin geçiktiğinde gel bir gebe testi yapalım dedi ve ben dayanamadım regl me 13 gün kala hcg testi yaptım ve 0.1 negatif çıktı. sizce hamile olabilirmiyim dayanamıyorum gidip test yapmayı düşünüyurum ama tekrar hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum:(

hangı hormonun yukseklıgıne gore hamile olabılırsın dedı.yumrtanın catladıgını soyledıgınde esınle degerlendırdınmı.kan testıne gore hamıle degılsın adetın gecıkmeden test yapıp kendını daha cok strese soktugunun farkında degılsın.

selamun aleykum kizlar insaallah hissettigin gebelik dpgru cikar canim rabbim onlune gore versin benimde ayni oldu adetimden 6 7 gun sonra kiraplar ve hafif agrilar bacagimda kasti dun hafiften ama 8 inde belli olcak bakalim bende insaallah hamileyimdir gerci ben. 5 gun erken testler yaptim negatifti ama Allahtan umit kesilmez

benimde 7 gün kaldı dün eczaneden gebe testi aldım ama hala denemedim kısacası korkuyorum:( arife gününde deniyecem sonuç yine hüsran olacak ama şuan bile denemekte zor tutuyorum kendimi

selam kızlaarr! daha regl me 5 gün kala dayanamadım simdi evde test yaptım ve ikinci cizgi silik bir çizgi çıktı hamileyim galibaa:))))))))))))

Back
X