• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testi

Benim de testimi yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_0220.webp
    IMG_0220.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 13
İnşallah

Teşekkür ederim canım amin inşallah 🌺 Siz peki ovulosyon testi ile gebe kalabildiniz mi merak ettim 🙈 Hiç olmayan şey adetim bitti 4 5 gün oluyor dünden beri beyaz akıntı başladı neden acaba yarın testi yapmaya başlayacağım acaba yumurtladım mı ki
Bende ovülasyon yaptığım ilk ay hamile kaldım diyenlerin çok olduğunu görünce deneyeyim dedim ve yaptığım ilk ay hamile kaldım şu an yeni hamileyim 🧿 Allah isteyen bakabilecek durumda olan herkese nasip etsin sağlıkla inşallah 🙏🏻

Yani bazı kişiler adet bitimi sonrası yumurtlayabiliyor bazen olma ihtimali var ama normal regl bitimi temizlenme akıntısıda olabilir başla bakalım sen

Bende ovülasyon yaptığım ilk ay hamile kaldım diyenlerin çok olduğunu görünce deneyeyim dedim ve yaptığım ilk ay hamile kaldım şu an yeni hamileyim 🧿 Allah isteyen bakabilecek durumda olan herkese nasip etsin sağlıkla inşallah 🙏🏻

Yani bazı kişiler adet bitimi sonrası yumurtlayabiliyor bazen olma ihtimali var ama normal regl bitimi temizlenme akıntısıda olabilir başla bakalım sen
Kaç mm yumurtanız vardı benim 18 mm var ama henüz pik göremedim

Ayy ne kadar sevindimm yaa yerimm onu tatlı şeyler sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin ❤️❤️❤️ Özelden yazdım bakar mısın acaba

Back
X