Doğuma Hazırlık Bebilerinin cinsiyetini tahmin edenler var m?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 17+5 olduğunda doktorum kız dedi ama nedense bende erkek hissetmiştim...kızım demek bıle tuhaf geldi...ama benim içinde cinsiyet o kadar önemli değil sağlıklı olsunda...herşeyin en iyisini rabbim bilir.

Amin canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda inş. kız erkek çok önemli değil.İlk bebek zaten değilmi?

bu arada kızlar size bişey sorucam 12 haftalık ken doktorum ikili testi yaptırmıştı..en son gıttığımde 17+5 günlüktüm 3.lü test zamanım dı...doktorum 3.lü teste gerek duymadığını söyledi ama benım içimde bı terettüt kaldı ...mafoldumben sizce 3 .lü testi yaptırmalımıydım????

Amin canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda inş. kız erkek çok önemli değil.İlk bebek zaten değilmi?

ewet canım ilk bebek...hepimizinkiler vatana millete hayırlı evlat olsunlar canım...sağlıkla gelsın meleklerimiz inşallah...:Saruboceq:

Pamuk prensesim, doktor 3lüye gerek yok diyosa doğrudur. Bende ikili test yaptırmıştım, istersen 3lüyüde yaptırabilirsin ama bence gerek yok, demişti doktorum. Kızım çok sağlıklı bir şekilde doğdu zaten.

ewet canım ilk bebek...hepimizinkiler vatana millete hayırlı evlat olsunlar canım...sağlıkla gelsın meleklerimiz inşallah...:Saruboceq:

Amin canım.Eğer 2 liyi yaptırdıysan bazı doktorlar 3lüye gerek duymuyorlar.Bizim doktorda 2 liyi yaptırmadığı için 3lü yaptırmıştı....

çok sağolun (glupglup ve megryann) ...benımde içimde terettüt kalmıştı bı arkadasla konuştum o benı şaşırttı 3.lü test gerekli felan dedı...ama doktorum gerek görmediğine göre ...

PAMUKPRENSES Icin rahat olsun canim dr una guven bu konuda,,,bende ikili yaptirdim,3 lu istedim ama gerek olmadigini soylemisti...Bu testi hic yaptirmayanlar var...
Saglikla kucagina alirsin insallah!:CüvCüv::emir_bebek:

kızım olsaydı da çok sevinirdim ugurzcum :) gerçkten en önemlisi sağlıklı dünya ya gelmesi canımcım
erkek istediğimden değil içime öyle doğdu 3 lü testi var yarın inş iyi çıkar sonuçlarımız
Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah

banada 2 li test yapmadı 3 lü yapıcak yarın her doktor farklı demek yada pamuk prensesin bebişi gayet
sağlıklı ondan yapmadı çünkü gerek görmeyince öyle oluyormuş
amann Allah nazarlardan saklasın

çok sağolun (glupglup ve megryann) ...benımde içimde terettüt kalmıştı bı arkadasla konuştum o benı şaşırttı 3.lü test gerekli felan dedı...ama doktorum gerek görmediğine göre ...

Yok canım etraftan bazen yanlış bilgi verenler olabiliyor.Doktorun doğrusunu yapmış.Bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inş.

banada 2 li test yapmadı 3 lü yapıcak yarın her doktor farklı demek yada pamuk prensesin bebişi gayet
sağlıklı ondan yapmadı çünkü gerek görmeyince öyle oluyormuş
amann Allah nazarlardan saklasın

İnş. güzel sonuçlarla gelirsin canım :)

evet ama bazen yanlış hisseden annelerde olabiliyor.Çok arkadaşım kız diye sevdim erkek oldu,erkek diye sevdim kız oldu dedi.Yani bazen hislerde yanılıyor doktorlar ve ultrasonlar gbi.En kesin ve net gaybı bir tek Allah biliyor :)

ben erkek hissetmiştim kızım oldu...5 haftalık hamileyim yine erkek hissediyorum...galiba yine kızım oluyo...sağlıklı bi şekilde doğsun kucağıma alıp koklayabiliyimde gerisi önemli değil...

Back
X