Bebiş bekliyorum olmuyor :(

Arkadaşı destekliyorum.
Hormon testleri yaptırmakta fayda var. Tsh yüksekliği de gebe olmayı engelliyor...

Ayrıca eczaneden folik asit alıp günde bir tane içebilirsin.
Ben de 2 aydır kullanıyorum...

Bu ay gideceğim tekrar doktora ona da baktırırm,teşekkürler .

Senin adına da üzüldüm ama vardır onda da bir hayır belki olsaydı doktorun dediği gibi sakat olabilirdi en yakın zamanda bebiş sahibi olursun inş. Sende canım.o stres çok zorluyor ama bu ay karar verdim takmaya çalışacağım nasipte varsa olur ne yapalım

8 aylık bi kızım var şuan uyumamakta direnio:)) Rabbim hayırlısıyla seninde kucağını doldursun en kısa zamanda..

Beklemek çok zor gerçekten.
Ben bir ay bekledim psikolojim bozuldu :/
Ama bu ay rahatım çok şükür.

Stres yapmazsan olumlu olacaktır senin için.
Stres engel oluyor gebe kalmaya.
Rahat ol. 5 ay uzun bi zaman değil olmayacak mı demek için.

Haklısın öyle yapacağım ben de :)

İşin açıkçası bir iki kere ovulasyon tarihime denk geldi onda da netten hesaplayıp baktım birde bunların eczanede satılanlarında mı varmış tam bilmiyorum bilginiz varmı

Ben yurt disinda yasadigim için acaba Tr'de eczanelerde satildigini bilmiyorum. Gidip sorabilirsin eczanelerde, bunun bir ayibi yokki.

Bak sadece bir iki kere ovulasyon tarihine denk gelmis ve vücüdün üstelikte haptan sonra biraz kendine gelme zamanida var.. yani anliyacagn kaygilanacak hiçbirseycik yok. Insallah en yakin zamanda elinde positiv bir test tutup 9 ay sonra yavrunu kucagina alirsin canim :)

Ben kendim google'dan biraz arastirma yapmistim fakat burda link veremiyorum galiba. google'dan ovulasyon testi yaz ve birçok makale bulabilirsin konu üzerinde, hatta bir eski kadinlar külübü konu var hemen çikiyor ovulasyon testi üzerine.

Son düzenleme:
Arkadaşı destekliyorum.
Hormon testleri yaptırmakta fayda var. Tsh yüksekliği de gebe olmayı engelliyor...

Ayrıca eczaneden folik asit alıp günde bir tane içebilirsin.
Ben de 2 aydır kullanıyorum...

Evet folik asit alinmasi çok önemli! Bunlari dedigin gibi, hamile olmadin bile kullanman gerekiyor, aksi taktirde bebegin sakat olabiliyor.
Bilmiyorum Tr'd satilirmi diye fakat burda özel hamile kalmak isteyen bayanlar için vitamin haplari satiliyor. Bu haplarin içinde hem folik asit var hem saglikli kalmak için birçok vitamin var.

Ayrica küçük birsey olabilir fakat büyükler hep der, ayaklarini daima sicak tut, kendini sicak tut yoksa hamile kalamazsin diye. Bu ne kadar dogru bilemem fakat denemekte yarar var diye düsünüyorum.

Ben yumurtlama testleri ile hamile kalmistim tavsiye ederim

Ben yurt disinda yasadigim için acaba Tr'de eczanelerde satildigini bilmiyorum. Gidip sorabilirsin eczanelerde, bunun bir ayibi yokki.

Bak sadece bir iki kere ovulasyon tarihine denk gelmis ve vücüdün üstelikte haptan sonra biraz kendine gelme zamanida var.. yani anliyacagn kaygilanacak hiçbirseycik yok. Insallah en yakin zamanda elinde positiv bir test tutup 9 ay sonra yavrunu kucagina alirsin canim :)

Ben kendim google'dan biraz arastirma yapmistim fakat burda link veremiyorum galiba. google'dan ovulasyon testi yaz ve birçok makale bulabilirsin konu üzerinde, hatta bir eski kadinlar külübü konu var hemen çikiyor ovulasyon testi üzerine.

Haklısın.yalnız ben evlendiğimden beri hiç korunmadım hep eşim korundu hap falan kullanmadım yani,hayırlısı bakalım tavsiyelerin ibe iyi dileğin için çok teşekkürler.

Back
X