Bir türlü gebe kalamayanlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu an bundan daha kolay deneyebileceğim bir şey olmayacağına göre denemeye başlıyorum, en azından yumurtam kaliteli olur ilerde aşılama vs yaptıracak olursam hazırlık yapmış olurum. Henüz dönmedi bakalım ücreti vs danışacağım. Çok teşekkür ederim tekrar .

Merhaba yumurtlama olabilir ama yumurta kalitesi düşük olabilir. Bunun için de Instagram'dan araştırmanızı öneriyorum kilo probleminiz olmasa da vücudu gebeliği hazırlayan diyetisyenler var. Ben de bu ay onlardan biriyle çalışmaya başladım. Öne çıkaran hikayelerini mutlaka bakın tüp bebek bile deneyip olmayanlarınki bir iki ay içinde genelde oluyor hesabını ekliyorum aşağıya

Bu hanımefendiye bende dün baktım. Hatta 1 yıl önce mesaj atmışım. 1500 tl demiş bir aylık paketi şuan ne kadar olmuştur acaba ? Bu ara o kadar çok takviye kullanıyorum ki aslında bu da denenebilir

Canım biliyorsun beni. Daha önce de çok konuştuk. Bir taraftan çabalamak bir taraftan da manevi olarak dualarla ayakta durmak gerektiğini düşünüyorum. Bazen ne yaparsan yap olmuyor malesef

Back
X