- Konu Sahibi MaraDespina
Arkadaşlar merhaba,
Kısaca anlatim: 2 senedir evliyim. İlk 10 ay hap ile korundum sonra bebiş düşünüyoruz diye bıraktım. Ama hala bebiş gelmedi, nazlanıyor
Bu durum da beni çok üzüyor, kafama takmıyorum aslında, hayatta eşimle böyle de çok mutluyuz ama zaman zaman aklıma gelince, bir de etrafta bütün yeni evli çiftlerin hemen hamile kalması, sonra insanların 'hadi hadi ne bekliyorsun' demesi ister istemez insani 'niye olmuyor' diye düşündürüyor...
Bu arada eşim çoktan sperm testi yaptırdı --> herşey süper
Ben muayene oldum--> herşey süper, gebe kalmak için hiç bir engel yok denildi
hormon testi yaptırdım--> herşey süper
adetim her ay 26.-30. gün arası gelir
biliyorum bu duruma da şükretmeliyim (Allahıma şükürler olsun) ve çok da bebiş yolu gözlemiş değiliz henüz...
ama yine de kafamda çok soru işareti var ve durumu 'hızlandırmak' istiyorum...
Bu konuda bir sonraki aşama nedir? ve ümraniye'de veya üsküdar'da hangi hastaneleri veya doktorları tavsiye edersiniz, kafam çok karışık...
yardımlarınız için şimdiden tsk
Kısaca anlatim: 2 senedir evliyim. İlk 10 ay hap ile korundum sonra bebiş düşünüyoruz diye bıraktım. Ama hala bebiş gelmedi, nazlanıyor

Bu arada eşim çoktan sperm testi yaptırdı --> herşey süper
Ben muayene oldum--> herşey süper, gebe kalmak için hiç bir engel yok denildi
hormon testi yaptırdım--> herşey süper
adetim her ay 26.-30. gün arası gelir
biliyorum bu duruma da şükretmeliyim (Allahıma şükürler olsun) ve çok da bebiş yolu gözlemiş değiliz henüz...
ama yine de kafamda çok soru işareti var ve durumu 'hızlandırmak' istiyorum...
Bu konuda bir sonraki aşama nedir? ve ümraniye'de veya üsküdar'da hangi hastaneleri veya doktorları tavsiye edersiniz, kafam çok karışık...
yardımlarınız için şimdiden tsk