Bebiş gelmiyor...hastane tavsiyeleriniz!

MaraDespina

Sen de mi Brütüs?
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
834
342
333
40
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Kısaca anlatim: 2 senedir evliyim. İlk 10 ay hap ile korundum sonra bebiş düşünüyoruz diye bıraktım. Ama hala bebiş gelmedi, nazlanıyor :( Bu durum da beni çok üzüyor, kafama takmıyorum aslında, hayatta eşimle böyle de çok mutluyuz ama zaman zaman aklıma gelince, bir de etrafta bütün yeni evli çiftlerin hemen hamile kalması, sonra insanların 'hadi hadi ne bekliyorsun' demesi ister istemez insani 'niye olmuyor' diye düşündürüyor...

Bu arada eşim çoktan sperm testi yaptırdı --> herşey süper
Ben muayene oldum--> herşey süper, gebe kalmak için hiç bir engel yok denildi
hormon testi yaptırdım--> herşey süper
adetim her ay 26.-30. gün arası gelir

biliyorum bu duruma da şükretmeliyim (Allahıma şükürler olsun) ve çok da bebiş yolu gözlemiş değiliz henüz...

ama yine de kafamda çok soru işareti var ve durumu 'hızlandırmak' istiyorum...

Bu konuda bir sonraki aşama nedir? ve ümraniye'de veya üsküdar'da hangi hastaneleri veya doktorları tavsiye edersiniz, kafam çok karışık...

yardımlarınız için şimdiden tsk

Bende 2 senelik evliyim hiçbir zaman hap kullanmadım nitekim çok büyük bir hastanede çalıştım iş yoğunluğundan dolayı işimden ayrıldım ve ordaki jinekolog bile hap kullanmamamın çok daha iyi olduğunu söyledi eşim korunuyor ama birde arkadaşım var 4 yıllık evli 4 yılda olmuş bu psikolojikte olabilirmiş bir konuşmamızda 3 sene çocuğum olmadı ancak ilişkide sürekli bu sefer olsun :))) düşüncesiyle ilişkiye girmiceksin ben öle yapıordum psikolojikmiş o yüzden çocuğum olmuyormuş dedi o sırada bir hormon salgılıyormuş beyin olmuyormuş n ekadar doğru bilemiyorum o düşüncyle ilişkiye girme bence

son 3-4 aydır hiç o düşünceyle hareket etmedim zaten, sırf bu yüzden de işe girdim ve düşünmeye vaktim de çok az, sadece adet yaklaşırken insan 'aceba oldu mu' düşüncesine kapılıyor o kadar...ama hayatımı bebek olsun düşüncesine göre yönlendirmediğimi düşünüyorum...çok şaşkınlıkla izliyorum olanları sadece, bana bekarken gebe kalmak zor deselerdi asla inanmazdım :1:

Back
X