bebiş görünmüyor ve kanamam var :(((((

mavimakas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
43
0
36
Gaziantep
o kadar kötüyüm ki günlerdir...en başından beri usgyle sat birbiriyle uyuşmuyordu.her zaman 2 hafta geriden gidiyordu.şu an usg ye göre 6+6 yım sata göre ise 8+6 yım.kanama şikayetiyle hastaneye gittim .kesem yerinde duruyormuş ve etrafında kanlanma falanda yokmuş nedenini anlayamadılar.sonra taburcu oldum hastaneden eve geldim tekrar kanamam başladı.kanamalarım günlük pedi dahi doldurmuyor ama bi gün duruyor bi gün başlıyor. düşükte böyle birşey olur mu kızlar bu konularda biraz bilgisizimde...yarın tekrar gideceğim doktora.bu arada yolk sac da görüldü ama bebiş hala tam olarak görünmedi.bende bir türlü anlayamıyorum neler olduğunu? yolk sac olduğu için bi yandan boş değildir die avutuyorum kendimi bi yandanda kendimi kandırmak istemiyorum sanırım yarında görünmezse alacaklar (((( benim gibi olan var mı?

canım allah yardımcın olsun belki geç döllenmedir ondan olmuş olabilir kalp atışları kimi zaman bebişle birlikte 9.haftada yada 10.haftadada duyulabiliyor...
moralini yüksek tutmaya çalış ama eltimde 8 haftalıkken kesesi vardı bebiş yoktu 9.haftada boş gebelik teşhisi ile kürtaj olmak zorunda kaldı onunda kahverengi lekelenmesi gelmişti 10 gün kadar.şimdi tekrar hamile 3.5 aylık...

umarım senin geç döllenmedir,bebiş gözükmese bile kendini üzme herşey allahtan demekki böyle olması gerekiyormuş,allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun canım

maalsef artık bır suru gebelik cesıdı cıktı mol-dış vs.umarım seninki öyle bir sey degıldır.ama kanamanın olmasıda normal br durum degıl
ilk haftalarda olsa yerleşme kanaması denılebılır ama senın kı bıraz farklı bence muhakkak doktora tekrar gorun

canım çok geçmiş olsun öncelikle. Moralini yüksek tutman gerek, söylemek kolay belki ama öyle yapman gereekiyor. Annem hep şunu der "eğer yaşayacak ömrü varsa dikkat etmesen bile ne olursa olsun doğar, ama yoksa 9 ay yatsan da doğmaz." Çok inanırım bu söze, bir arkadaşımın 5 ay kanaması oldu ama nur topu gibi bir kızı oldu, diğeri hiç kanama olmadan kaybetti eylülde ama 1 ay sonra tekrar hamile kaldı 4 aylık hamile şu an, o yüzden hayırlısını dile arkadaşım.

Bende 9 haftalik hamileyim hersey normal ama bizde hala goremedik kalb atislarini merakla. Bekliyorum kanamam falan yok kese de gorunuyor tam tek tas gibi ama bebekin kalbi gorunmedi bizde bir hafta daha beklmeyi kararlastirdik hayirlisi artik

saol canım aynen öyle hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor insanın elinden...

canım yarın ilk işim doktora gitmek zaten ihmale gelecek bir durum değil

saol canım seninde sanırım doğumun yaklaşmış öyle mi?

canım çok geçmiş olsun benim hamileliğimin 5. haftasında kanama başlamıştı aynı sana dedikleri gibi kesenin etrafında kan yok kanın nerden geldiğini bilmiyorz dediler bebişimin kalp atışı vardı ama iki hafta hiç kımıldamadan yattım ama malesef kalbi durdu ve düşük yaptım... Progesteron diye bir hap vermişlerdi.. Güzelce dinlen canım dua et vermeye gönlü olan rabbim hakkına hayırlısya hiç bişeycik olmaz kucağına alırsın bebişini..

inşallah korktuğun olmaz arkadaşım bende 7 haftalık gebe idim 1 hafta önce kanama oldum sonrasında kanamam az az devam etti kalp ritmi düzensiz idi dün bebeğimin kalbi tamamen durdu ve zorunlu olarak kürtaj oldum bir çok insanın başına gelebiliyor inşallah böyle acılar görmeyiz umutlarınız hiç tükenmesin

canım benimde 6 haftada kanam olmuştu üstelik kan pıhtıs şeklinde yogundu çok korknuşrum düştü diye doktor kımıldamadan 2 hafta yatırdı gecti ama başka bi nedenden kaybettim kzımı korkma kanam olabilir hamilelikte sana tavsiyem riskli gebiliklerde uzman bi doktor seç kendine rabbim bebğini korusun

canım gecmıs olsun cok uzuldum durumuna ama uzulme hayırlısını dıle eger düşük falanda olursa yıne uzulme yıne anne olabılırsınn..arkadasın bırısı dogru soylemıs eger bı bebek dogacak olursa agarda kaldırsan calıssanda bısey olmaz ama dokuz ayda yatsan kısmette yoksa olmaz onun ıcın üzülme bende su an 6. haftalık hamıleyım ınss cocugum saglıklı dogar sende hıc uzme kendını daha kotu durumda olanlar hıc cocugu olmayanlar var onun ıcın bınlerce kez şükür

Bende 9 haftalik hamileyim hersey normal ama bizde hala goremedik kalb atislarini merakla. Bekliyorum kanamam falan yok kese de gorunuyor tam tek tas gibi ama bebekin kalbi gorunmedi bizde bir hafta daha beklmeyi kararlastirdik hayirlisi artik

Allah gönlüne göre versin arkadaşım, hamilelik stresli bir süreç 37. haftamdayım şu an ben ama nasıl geldik bu zamana bende bilmiyorum, o yüzden sakin olmaya çalış, inşallah istediğin gibi gerçekleşir her şey

umarım her şey yolundadır.6 haftalık bebek özelliklede vajinal ultrasonda net görülür ama kalp atışları duyulmaya bilinir.kanama yaşamam iyi değil ama sen pozitif ol.ben bir kaç gün önce düşük yaptım.inanılmaz üzüntü ve kırgınlık yaşasamda sabırla bekliycem.eğer sende olumsuz bir haber alırsan ne olur kendin için iyi ol.RABB'im hiç bir şeyi sebepsiz vermez her şerde bir hayır olabilir unutma.

geçmiş olsun RABB'im sabırlar versin.inşALLAH sağlıkla hayırla kucağınıza evlat almak nasip olur.

benim de sat a göre iki hafta gerideydi bebişim. hala da geride. adetlerim düzensiz ondan dedi doktorum. yumurtlamam geç olmuş ve tabii döllenme de. 6. haftada biz de göremedik bebişi sadece kese görünmüştü ama şu an hamileliğim gayet sağlıklı devam ediyor. kanamam da oldu bi ara 2-3 gün falan lekelenme tarzında önce pembemsi başlamıştı, sonra kırmızıyaa döndü ve ben çok korktum ama 3 gün sonra falan bitti. tabi benim kanamam daha sonraki haftalarda olmuştu. 8. haftada falan. bi de kanama olunca hemen randevu aldım doktoruma göründüm. ultrasondan kalp atışlarını görünce rahatladık. inşallah siz de görürsünüz kalp atışlarını biran önce.

saol canım benim dualrınız için Allah razı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…