bebiş haberi

aybuss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.583
955
123
merhaba rahatsız ediyorum ama eşim bebek istemiyor şimdilik bende eğer böyle bir şey olursa tepkisini merak ediyorum sizden gebe olanlardan testi alsam siz uygulasanız çift çizgi çıksa olur mu ?

merhaba rahatsız ediyorum ama eşim bebek istemiyor şimdilik bende eğer böyle bir şey olursa tepkisini merak ediyorum sizden gebe olanlardan testi alsam siz uygulasanız çift çizgi çıksa olur mu ?
Ovulasyon testi yapın nasıl olsa anlamaz :)

Foto atarak mi sorcaksın?? Nette 1 sürü pozitif testler var birini indir yolla :KK70:
malesef kendim göstermek istiyorum yakınsan valla bana yardımcı olur musun Allah rızası için :))

Ovulasyon testi yapın nasıl olsa anlamaz :)
kendim göstericem ama internetten ne ne demek diye bakıyor :)) yakınsanız bana Allah rızası için yardımcı olur musunuz :)))

kendim göstericem ama internetten ne ne demek diye bakıyor :)) yakınsanız bana Allah rızası için yardımcı olur musunuz :)))
Yok canım hamile değilim zaten. Ovulasyon testi ile gebelik testi aynı zaten. Sadece birinde lh yazar birinde hcg. Ona bakmazsa eğer sıkıntı olmaz. Anlamaz yani. Ovulasyon testinde de genelde t çizgisi az da olsa silik çıkar.

Yok canım hamile değilim zaten. Ovulasyon testi ile gebelik testi aynı zaten. Sadece birinde lh yazar birinde hcg. Ona bakmazsa eğer sıkıntı olmaz. Anlamaz yani. Ovulasyon testinde de genelde t çizgisi az da olsa silik çıkar.
bana garanti hamile birisi lazım ki gerçek tepkisini görelim :))

Bence böyle bi riske girme ters tepebilir..
yanlışlık olabiliyormuş kan testi de yaptırırız bakalım diycem internette de yazıyor ama benim için tepkisi çok önemli... İstanbulda oturanlardan yrdım bekliyorum

sizce napabilirim bi yol gösterebilir misin etrafımda hamile birisi yok birine desem korkar deli mi bu falan der ay kafayı yiycem :KK43:(
Burda arama bi avmeye git hamile birine ver testi rica et daha kolay olur

Burda arama bi avmeye git hamile birine ver testi rica et daha kolay olur
ahahahahha aklıma gelmedi değil :) ama bağırırlar yani nasıl tepki verirler korkarım onalrda yanlış anlayabilir beni, ya hamile bulamazsam :))

koskaca İstanbulda bana yardım edecek kimse yok mu :(

Kirmizi gazli kalemle ciz bu kdr kolay...
Bana bu yaptigin hic dogru gelmedi esinize yapicaksaniz araniz acilabilir sevgiliniz ise kadin doguma gitmeden inanmaz... Biz bu formlarda geziyoruz ama onlar kim bilir nerelerde geziyor... :KK66:

Bence böyle birşey yapma dilinde istemeyebikir ama belki istiyordur duygularıyla oynarsin araniz kötü olur sen bilirsin yine de

Back
X