bebiş için incir kürü yapanlar, bir sorum var.

ebruu05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
779
1.043
113
42
merhabalar herkese, bebişim olsun istiyorum. her ay umutla bekliyorum ama bu ay da boşa çıktı :( rabbim hayırlı olan bir zamanda nasip edecek inşallah. incir ve havuç kürüne başladım bugün. sizlere bir sorum olacak. inciri kaynatıp süzdükten sonra haşlanmış olan inciri attınız mı yoksa bir şekilde tükettiniz mi? atmaya kıyamadım, eşim de atma günah dedi. ama nasıl değerlendireceğimi de bilemedim. bilen varsa bir yardım etsin. Allah'ım bana ve tüm bebiş isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

O kür ne bilmiyorum ama kuru incirse bisküvili pastanin arasina yada yaş pasta yapıp icine koyabilirsin cok güzel oluyo..

Amin amin rabbim herkese nasip etsin bende iki sene bekledim cok iyi anliyorum sizi kürle ilgili bir bilgim yok ama yeseniz birsey olmaz sanirim ne kadar süredir istiyorsunuz?

merhabalar herkese, bebişim olsun istiyorum. her ay umutla bekliyorum ama bu ay da boşa çıktı :KK43: rabbim hayırlı olan bir zamanda nasip edecek inşallah. incir ve havuç kürüne başladım bugün. sizlere bir sorum olacak. inciri kaynatıp süzdükten sonra haşlanmış olan inciri attınız mı yoksa bir şekilde tükettiniz mi? atmaya kıyamadım, eşim de atma günah dedi. ama nasıl değerlendireceğimi de bilemedim. bilen varsa bir yardım etsin. Allah'ım bana ve tüm bebiş isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Ben kullandığım zaman şaklamış atmamıştım incecik incecik doğrayıp buz dolap poşetinde buzluma attım.. sonrasında kek vs yaparken kullanmak için.. güzel de oluyo :)

O kür ne bilmiyorum ama kuru incirse bisküvili pastanin arasina yada yaş pasta yapıp icine koyabilirsin cok güzel oluyo..
Canım, bebiş olması için İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiye ettiği bir kür. kuru inciri kaynatıp suyunu süzüp ılıyınca içiyorsun. hatta yanında havuç kürü de yapılıyor. yumurta gelişimi ve çatlaması için. kuru inciri kaynattım, suyunu süzdüm. haşlanmış inciri de atmak istemedim. ama bir taraftan da etkisi nasıl olur yesem, onu bilemediğimden kararsız kaldım.

Amin amin rabbim herkese nasip etsin bende iki sene bekledim cok iyi anliyorum sizi kürle ilgili bir bilgim yok ama yeseniz birsey olmaz sanirim ne kadar süredir istiyorsunuz?
iki sene bekledim diye yazmışın canım, umarım kısmet olmuştur bebiş ve rabbim tüm isteyenlere de verir. 8 aydır istiyoruz. 1 yılı geçti evliliğimiz. inşallah rabbim hayırlısını nasip eder. yumurta çatlamama problemi var bende. doktor bikaç ay daha bekleyin, olmazsa ilaç tedavisine başlarız dedi ama ben öncesinde bu kürü uygulamak istedim. faydasını gördüm diyenlerin sayısı çok.

Bende mi denesem ki acaba soğan suyu kür duydum ama agzima bu yaşıma kadar soğan almadim suyunuda icemem galiba

Bende mi denesem ki acaba soğan suyu kür duydum ama agzima bu yaşıma kadar soğan almadim suyunuda icemem galiba
ben önce soğan kürünü yaptım o bitince de bir hafta ara verip incir kürüne geçtim. tadı tahmin edilen kadar kötü değil. ben de içemem sanmıştım da sıkıntısız içtim. hatta birkaç gün içince tadına alışınca daha rahat içiliyor sonra.

iki sene bekledim diye yazmışın canım, umarım kısmet olmuştur bebiş ve rabbim tüm isteyenlere de verir. 8 aydır istiyoruz. 1 yılı geçti evliliğimiz. inşallah rabbim hayırlısını nasip eder. yumurta çatlamama problemi var bende. doktor bikaç ay daha bekleyin, olmazsa ilaç tedavisine başlarız dedi ama ben öncesinde bu kürü uygulamak istedim. faydasını gördüm diyenlerin sayısı çok.
Su an 6 aylık hamileyim canım cok sükür rabbim mübarek ayda nasip etti insallah sag salim saglik bir sekilde kucagima alirim sizin 8 ay olmus 4 ay daha bekleyin insallah tedaviye gerek kalmadan rabbim nasip eder

ben önce soğan kürünü yaptım o bitince de bir hafta ara verip incir kürüne geçtim. tadı tahmin edilen kadar kötü değil. ben de içemem sanmıştım da sıkıntısız içtim. hatta birkaç gün içince tadına alışınca daha rahat içiliyor sonra.

Soğan kürü ben şuan tekrar içiyorum bi defa içtim 15 gün birdaha içicem..
Kızlar bi de maydonoz buharı var eskilerden beri kadınların yaptığı ve çok kişinin sonuç aldığı bişeymiş regl bitince tekrar yapıcam onu bi kez denedim daha yeni ama regl bitimindeki daha faydalıymış..

Su an 6 aylık hamileyim canım cok sükür rabbim mübarek ayda nasip etti insallah sag salim saglik bir sekilde kucagima alirim sizin 8 ay olmus 4 ay daha bekleyin insallah tedaviye gerek kalmadan rabbim nasip eder
ayyy ne güzel, maşallah bebişinle sana. Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. umarım canım yaaa, inşallah ilaçlı tedaviye gerek kalmadan kavuşurum bebişime, hayırlısıyla tabi. hamilelerin duası kabul olur, dua et bana da.

Soğan kürü ben şuan tekrar içiyorum bi defa içtim 15 gün birdaha içicem..
Kızlar bi de maydonoz buharı var eskilerden beri kadınların yaptığı ve çok kişinin sonuç aldığı bişeymiş regl bitince tekrar yapıcam onu bi kez denedim daha yeni ama regl bitimindeki daha faydalıymış..
soğan kürüne bir defadan fazla yapmayın diyordu İbrahim saraçoğlu. 6 ayda bir kez yapın diye duymuştum da bir kez yapıp bıraktım incir kürünü uygulamaya başladım ben de. bi araştır canım da zararlı olursa yapma ikinciye. bir de maydonoz buharı nasıl, bahseder misin biraz

soğan kürüne bir defadan fazla yapmayın diyordu İbrahim saraçoğlu. 6 ayda bir kez yapın diye duymuştum da bir kez yapıp bıraktım incir kürünü uygulamaya başladım ben de. bi araştır canım da zararlı olursa yapma ikinciye. bir de maydonoz buharı nasıl, bahseder misin biraz

Soğanı ben yapalı baya Oluyo Can'ım yaa en son 6 7 ay oldu yapmayalı..
Maydonozu da sütle kaynatıp buharına oturuyorsun 3 gece yapmak gerekiyor yapıp hemen sıcak sıcak denek çalışmaları yapacaksın :D
Bu içindeki iltihap vs ne varsa temizliyormuş yolları açıyormuş yapıp da faydasını gören çok kişi olmus

Soğanı ben yapalı baya Oluyo Can'ım yaa en son 6 7 ay oldu yapmayalı..
Maydonozu da sütle kaynatıp buharına oturuyorsun 3 gece yapmak gerekiyor yapıp hemen sıcak sıcak denek çalışmaları yapacaksın :KK70:
Bu içindeki iltihap vs ne varsa temizliyormuş yolları açıyormuş yapıp da faydasını gören çok kişi olmus
6-7 ay olduysa tekrar yaparsın soğan kürünü. maydanoz buharı için de belli bir zaman var mı canım. yumurtalama dönemine denk getirme gibi. çare aradığımızdan ne yapacağımızı şaşırıyoruz :) rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah, çaresiz bırakmasın.

6-7 ay olduysa tekrar yaparsın soğan kürünü. maydanoz buharı için de belli bir zaman var mı canım. yumurtalama dönemine denk getirme gibi. çare aradığımızdan ne yapacağımızı şaşırıyoruz :) rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah, çaresiz bırakmasın.

Evet soğan kürüne bugün başladım maydonozu da regl bitince yapmak gerekiyormuş..
1 bag maydonozu yarım litre sütte kaynatıyorsun sonra ilk buharı gidince hemen oturuyorsun buharına., ama suya oturmıcan buharında durcan aman yanma şakın dikkat et :D buharın ısısı da dayanabileceğin gibi olacak yaparsan dikkatli yap yanmayasın

ayyy ne güzel, maşallah bebişinle sana. Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. umarım canım yaaa, inşallah ilaçlı tedaviye gerek kalmadan kavuşurum bebişime, hayırlısıyla tabi. hamilelerin duası kabul olur, dua et bana da.
Amin insallah canım ediyorum herkese cok stres yapma bir sene olmamis daha bizde sorun oldugu halde rabbim nasip etti yeter ki ol desin

Evet soğan kürüne bugün başladım maydonozu da regl bitince yapmak gerekiyormuş..
1 bag maydonozu yarım litre sütte kaynatıyorsun sonra ilk buharı gidince hemen oturuyorsun buharına., ama suya oturmıcan buharında durcan aman yanma şakın dikkat et :KK70: buharın ısısı da dayanabileceğin gibi olacak yaparsan dikkatli yap yanmayasın
Teşekkür ederim canım, sağolasın. Akşam çıkmak zorunda kaldım internetten şimdi cevap yazabiliyorum. Zaten adet dönemindeyim ben, kısmet olursa bitince yapmayı düşünüyorum. :) dikkat ederim inşallah

Amin insallah canım ediyorum herkese cok stres yapma bir sene olmamis daha bizde sorun oldugu halde rabbim nasip etti yeter ki ol desin
Aminn, inşallah bana da nasip eder rabbim. Senin sorunun neydi çok özel bir durum değilse paylaşabilir misin. Bende de pko var o yüzden biraz da korkuyorum açıkcası. Yoksa Allah'ın verdiği nefes belli, Zamanını bekliyordur tabi de. Bir an önce olsa da içim rahatlasa diyorum.

1 bag maydonozu yarım litre sütte kaynatıyorsun sonra ilk buharı gidince hemen oturuyorsun buharına., ama suya oturmıcan buharında durcan aman yanma şakın dikkat et :KK70: buharın ısısı da dayanabileceğin gibi olacak yaparsan dikkatli yap yanmayasın
Bir sorum olacak bir de. Maydanoz buharını yaptıktan sonra ilişkiye girmek gerekiyor mu yoksa illa o gün ilişki olmasa da olur mu? Bilgin var mı canım

Back
X