bebiş için incir kürü yapanlar, bir sorum var.

Bir sorum olacak bir de. Maydanoz buharını yaptıktan sonra ilişkiye girmek gerekiyor mu yoksa illa o gün ilişki olmasa da olur mu? Bilgin var mı canım

Yapmak gerekiyo diye biliyorum ama illa yapcaksin diye bi sarti yok bi gun arayla yapabilirsn

Aminn, inşallah bana da nasip eder rabbim. Senin sorunun neydi çok özel bir durum değilse paylaşabilir misin. Bende de pko var o yüzden biraz da korkuyorum açıkcası. Yoksa Allah'ın verdiği nefes belli, Zamanını bekliyordur tabi de. Bir an önce olsa da içim rahatlasa diyorum.
Biz doktora gittik esimle ikimizinde tahlilleri yapildi esimde sayi düsüklügü cikti benim hormonlarda birsey cikmadi ama rahim filmi cekildim tek tüpüm kapalı cikti ve cift rahimliyim cift rahimde gebe kalmaya engel oluyormus yeni ögrendim gittigimiz hastane biraz agirdan aliyordu doktor degistirdim gittigim.doktor yumurtalarimin zayif oldugunu soyledi digerleri hic boyle birsey demedi o ay klomen kullandim sonrasinda catlatma ignesi oldum olmadı bir sonraki ay hamile kaldım rabbimin izni ile cok sükür

Biz doktora gittik esimle ikimizinde tahlilleri yapildi esimde sayi düsüklügü cikti benim hormonlarda birsey cikmadi ama rahim filmi cekildim tek tüpüm kapalı cikti ve cift rahimliyim cift rahimde gebe kalmaya engel oluyormus yeni ögrendim gittigimiz hastane biraz agirdan aliyordu doktor degistirdim gittigim.doktor yumurtalarimin zayif oldugunu soyledi digerleri hic boyle birsey demedi o ay klomen kullandim sonrasinda catlatma ignesi oldum olmadı bir sonraki ay hamile kaldım rabbimin izni ile cok sükür
Maşallah canım, rabbim bebişine de sana da sağlık sıhhat versin. Baya yollardan geçmişin de sonu güzel olmuş.

Back
X