selam canım bazı topikler evet muhabbete dönüştügü ve birbirlerini tanıdıkları için bende anlamıyorum ki bende buranın 3 yıllık üytesi oldugum halde :):):)
ben 8 yıllık evliyim 2 yıl korundum 3 yıldırda bebegimiz olsun istiyoruz ve tedavilerime 3 yıl oldu başlayalı eşimde sperm azlıgı var 8 milyon civarı %15 civarıda canlı spermi var bende bi sorun yok 2 aşılama yaptırdım tuttmadı temmuz ayında negatifle sonuçlanan tüp bebek tedavim oldu dondurulmuşum malesef yok 24 tane yumurtam topnadı 14 tane döllendi 4.günü 12 tanesi gitti 5.güne 2 tane kaldı transfer gecesi 1 tanesi daha gitmiş 1 tane kaldı malesefmayıs ayına kadar beklemedeyim pisikolojik ve maddi olarak hazır olmam gerek çünkü Rabbim izin verirse mayısta tekrar yoluma devam edecegim.buara eşime çok aktarlardan karışım yaptırdım şimdi aktarın tekinden 60 karışımlı bişey yaptırdım sabahları aç karna onu yiyior 1 saat hiç bişey yemiyor adam bu bittikten sonra dr gitsdin test yaptırsın gelip bana tşk edeceksiniz dedi :):) bakalım bekliyoruz neler olacak aslında bu adam benim kayınvalidemin aktarcısı kaynanam her hastalıkta bu adamda alır solugu bakalım neler olacak bana iyi gelirse sizede söylerim :):):):):) rabbim ol derse olacak bunu çok iyi biliyorum ama bizde işte her duydugumuzu yapıyoruz bi ümit işte napalım inşallah hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz bizerde hamile olur bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız.
canim hosgeldin...benimde denemdigim bi sey kalmadi..kur ustune kur...insallah sonc alirsin..mutlaka haberdar et gelismelerden..eger yaradiysa bu karisim bizede tavsiye edersin....guzel dualarin icin aminn canim.....insallah Rabbim boynumuzu buku kucagimizi bos birakmaz...