canım zaten ananası abartmıcan fazlası herşeyin zarar herkezde aynı etkiyi yapmıyo o yüzden yememekte fayda var ama dediğin gibi kabak çekirdeği garanti fınıdık fıstıta
surenede okundu yazarım canım
ve senin ne işin var burda :)))))))kız millet ümreden gelecek sen pc de :)))))))))
katılıyorum canım istanbulda çok iyi doktorlar var ya
canım inşallah güzel haber bekliyoruz ama unutma ye dediğimiz şeyide abartma herşey dozunda hergün ye az az ye :)))))))))) hadi artık bebişler gelsin müjdemizi getir 23 nisanda bebiş bayramı olsun :))))))))))
canım misafir geldi yaaaaaaaaaaa bebiş oynadı ama :))))))))))
canım yeterim Allah razı olsun herzaman seinle sendende merak etmişiniz yetercimde aradı sağolsun onada söledim misafirim geldi biz burda hep birlikte oturuyozya aynı mahallede çat kapı biri geliyo yanlarında ufak çocuk olunca pc yi diğer odaya koyuyorum ellerine ne geçerse tv ye fırlatıyolarda :))))))))))) tv kırılsa onsuz yapıyorumda pc olmadan yapamıyorum :))))))))))
evet bildin he h e
Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin canım
he h ekız canım börek istiyo hazır yufkayla börek bile yapmaya üşeniyom gittim marketten böreğin bile hazırını aldım he h e:))))))))) elmalı turtamı yapcam onlar bana yapsın getirsin bi kahve koydum bi büsküvi tamam sonrada kola meyve felan sonra gitti zaten kapımız yan yana her gelmesinde bişi yapsam ölürüm bazı gün 5-6 kere geliyo he h e:))))))) hemde elmalı turtayı bigün sizlerde biri gelirse ona yapcam

sana gerek yok gerçi diğer kızlara yaparım okunmuş elmadan sonundada

hi hi evet valla yeterim umrumda değil kimse valla im gelmiş kim gitmiş ne yemiş hiç takmıyom :)))))) kızım bana tekmeleri koysunda yeter :)))))))
sor hayatım sor korkma zaten bişi olursa ben size yazarım Allah göstermesinde kötü günleri hiçbirimize bi sıkıntı olsa konuşacak kimsem yok ablama dedim kanım az çıktı diye 7 mahalleye duyurmuş halbuki bitek ona sölemiştim kimseye sölemicemde dedim herke zarıyo annem alıyo ondan bitek sizlere derim derdimi artıkın :))))))