oh oh iyi ol bebeğim tabiki hiç üzme kendini eninde sonunda olacak bi tedavisi mutlaka vardır gelicek bebişimiz ben çoooooooook inanıyorum rabbim senin güzel kalbinin yüzusuyu hürmetine vericek yaramazımızı
canım inşallah kızımızın bütün organları mevcut ve gelişmektedir rabbim herşeyi yolunda kılsın kızımızın sağlığını bozmasın inşallah merak etme sende inşallah hiçbişicik çıkmıcak herşey güzel çıkıcak :))))))))))
kocam telefonuna çekti bu gece nöbette arın gelince atarım buraya ay çok güzel yaaaaaaaaaaaa valla çok hoşuma gidiyo bakmak ilk defa böle fotom oldu oğlumun hiç yok ultrasonu zaten ay çok tatlı :)))))))
evet çok mutluyum valla he he :)))))))
(((((( kız ne cd si bana siyah fotoyu bile düzgün vermiyodu kıyı köşe biyerden çekiyodu oda bişi belli olmuyodu özelimdede şimdi aldığımda yüzü belli resmen elide ağızında hatta doktor kızımla dalga geçti he he kızım eli yüzündeydi hareket etsin diye öksürttü salladı benim kız inatya tık yok hızlıca öksürttü kızım elini yüzünden çekti ama resmen bütün elini ağızına sokunca doktor elini ham yaptı diyo çok güldüm resmen bütün elini ağızına soktu he he
pazartesi 2.5 ta yine gidicem inşallah eşim ogün nöbetçi tek gidicem kızım görmeye eşim kuduruyo kızını göremicek diye :)))))
evet vermiyodu özel 80 lira istiyodu bi fotoya
hadi kız inşallah cd olur hatıra kalır ablamada ayrıntılıda vermişlerdi cd çok güzel oluyo inşallah olur canım
canııımm çok sevindin belliki içine sinmiş bu yeni doktor ohh çok şükür hiç sorunsuz alacaksın kucağına inşallah.. tarih konuştunuz mu?