• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

he he valla bana 2 gün çok hızlı geçti temizlikten ama normalde günler berbat geçiyor :((((((((( bian önce geçse günleeeeeer şu nisan bitseeeeeeeee

valla yaa ne kadar uzuuun bir nisan oldu.. zaten para da bitmek üzere ay sonu oldu mu iyice uzuyor günler..
senin mayısın kaçı olabilir doğum??

banada eşim bu site dışında ve face dışında asla kendi adıma bişi kullandırtmaz bak msn oğlumun adınadır okey felan oynarsamda eşimin yada oğlumun adına açarım bayan olduğumuda sölemem yoksa eşim banada izin vermez :))))

he he senden korkuşlur yaparsın valla bana kalsa bugün giderim ama tayin etmiyolar bizi istedik gene yyollamadılar

sanada hişt hayatım iyiyiz senden naber

evet gülüm adı pembe

sağol canım şükür iyiyiz sen nasılsın

Allah kabul etsin

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

$k1.webp $k1.webp $k1.webp $k1.webp
başım ağrıyo beniiim şımartın beni de ilgilenin benimleeeeee

güzeller güzeli arkadaşımmmmmmmmmm

Son düzenleme:
kızlar pembeye okunan meryem suresini bu akşam okuyacağım
ismi pembe mi?
evetvgülüm pembe adı
valla yaa ne kadar uzuuun bir nisan oldu.. zaten para da bitmek üzere ay sonu oldu mu iyice uzuyor günler..
senin mayısın kaçı olabilir doğum??
canım sanırım mayısın son haftası olur yani aynı değişiklik yok :))))) zaten sezeryandan ötürü 10 gün önce alınıyor ama doktor daha erken alırsa mayıs 20 ye doğru istiyorum ben 37 hafta biterken :)))
ayyyyyyyyyy ne güzeller rrrrrrr ah ah canım çektü valla yirim hepsini
bunlarda sizin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim hepimizn böyle tatlı meleklerimiz osn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Eki Görüntüle 182011 Eki Görüntüle 182013 Eki Görüntüle 182014 Eki Görüntüle 182015 Eki Görüntüle 182016

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sağol yetercim

Back
X