- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 49
selam kizlar umudunu kesen arkadaslara kendimi anlatayim dedim:)))
biz 5 yillik evliyiz ben 29 esim 31 yasinda tahmin ettiginiz gbi bizde uzun bi zamandir bebek bekliyorduk ama bir turlu olmadi bu arada neler neler denedim,keci boynuzu,sogan kuru,folik asit....en sonunda krar verdik dedik artik tup bebek yaptiralim en azindan denems oluruz.Bizdeki problem esimn sperm miktarinn az olmasiydi neyse tup bebegi denedik memorialde 4 ay once negatif coook uzulduk aglaya aglaya oldum sanki herseyin sonuyms gbi en sonra bi arkadasim bi dua verdi dedi bunu duzenli olarak 7 gun yap Allah bu duayi yapip ta dunya isleriyle ilgili bisey dilegen kullarina verrms amaaan dedim neler neler denedim vercek olsa vwerir zaten hep dua ediyorm pek ustune gitmedm yani ama kafamada takildi neyse yaptim 7 gun bu duayi veeeee o ay adetim gelmedi evet bizede bi sok oldu simdi 2 aylik hamileyim yani demek istedgm belki zamani simdiydi yada dualarin gucu tabiki ilk once Allah istiycek......yani biz umudu kesmistik sizde sakin umitsizlige kapilmayin bakarsiniz en ummadiginz anda guzel haberi alirsiniz![]()
sağlıcakla kucakla innşşşşşşşşşş
şu duayı bizde allamım mümkünse arkadaşım