bi gun gelecekmisin annecigim..sana aldigim ve bakmaya dayanamadigim o kiyafetlerini cikaracakmiyim bir gun sandiklardan...kokunla mutlu olacagim o gunler cokmu uzak be annecigim..babanla kavga yaptigimizda geciyorum odama agliyorum..umudum olsaydi ona sarilirdim annecigi yanlzi kalmazdi..bebisiyle paylasirdi derdini diyorum...ama ben sensiz oyle yanliz kaliyorumki annecigim..yuzumde sahte bir gulumseme hep...ogrencilerim sorardi bana hocam sizin hic derdiniz yokmu ne guzel hep guluyorsunuz diye..kim acip bilecekki icimi annecigim...bugun namaza basliyorum..rabbimden gunde 5 vakit isteyecem seni..her an her dakika benimle olsun diye yalvaracagim..isyanlarim vardi ...neden ben diyordum..neden..Rabbim dayanamiyorum diyordum..ama bugun firdos teyzeninde hikayesini defalarca okudum..agladim; huzunlendim ama sonunda mutlu oldum..bir tek masallar iyi sonla bitmiyormus..sende bana geleceksin annecigim..hissediyorum kucagim bos kalmayacak..hissediyorum Rabbim bana yollayacak melegimi..seni cok seviyorum annecigim...sen benim mucizem; tek dilegim' tek duamsin annecigim.....beni cok bekletme nazli yavrum emi...