Bebiş isimleri :)

Prettyxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
29
19
3
Merhaba anne adaylari,anneler :) sizden ricam hosunuza giden bebis isimlerini paylasir misiniz ??genellikle internetten isim listelerini kopyala yapistir yapan cok oluyor onlari zaten hepimiz goruyoruz,orijinal cok kullanilmayan isim bulmakta zorlaniyoruz,tesekkurlerr :))

benim henüz yok ama MİNEL ve SARE hoşuma gidiyor.. eskilerden ZEYNEP te ağır basıyor tabi..

Kısmetse oğlum olacak ve de adı Poyraz olacak :)

Benimki de kizmiş yeni ögrendim :) erkek olsaydi poyraz ismini düşunuyorduk bizde ama simdi kiz isimlerine yogunlasacagiz :) :)bade, arya, beste arasinda kaldik tabi yeni isimlere de açigiz :)))

bildiğim kadarıyla minel isminin bi anlamı yok

ben de şirin ve bade isimlerini çok seviyorum.
ek olarak ada, alya, nehir, zeynep isimleri de favorilerim arasında

MİNEL evet anlamı yok.. Arapçada türkçe gibi edat olan -de -da anlamındaymış... kötü bir anlamıda yok ..

Benimde yok ama kızım olursa ; Zeynep Asya olabilir yada Zeynep Vera , Mina Nur
Erkek olursa Ahmet Mert , Ömer Efe , Yavuz selim,
İki isim seviyorum ben

MİNEL evet anlamı yok.. Arapçada türkçe gibi edat olan -de -da anlamındaymış... kötü bir anlamıda yok ..

evet kötü bi anlamı yok ama ben olsam çocuğuma anlamlı bi isim, en azından anlamı olan bi isim koymak isterim. ilk duyulduğunda hoş bi isim aslında keşke anlamı da olsaymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…