bebiş istiyorum :(

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.235
2.034
448
merhaba arkadaşlar.14 aylık evliyim.adetlerim düzenli ve eşim korunuyor.5 aydır bebek istiyoruz ama maalesef düzenli ilişkiye giremedik.benim şeker düşmesi problemim vardı hastanelere gittim bir süre.tedavi gerekebilir diye hastaneye gittiğim dönemler korunduk.eşim ağır bir grip geçirdi antibiyotik kullandı o dönemdede korunduk.yani 5 ay korunmasız ilişkimiz olmadı.bir ay korunmadıysak öteki ay korunduk.bu ayda ramazan olduğu için düzenli olmadı.olacağı varsa tek denemedede oluyor bebek.bunu düşününce çok moralim bozuluyor.bir sorun mu var acaba denediğimiz dönemler neden olmadı :43: sizler ne kadar denemede hamile kaldınız?

merhaba arkadaşlar.14 aylık evliyim.adetlerim düzenli ve eşim korunuyor.5 aydır bebek istiyoruz ama maalesef düzenli ilişkiye giremedik.benim şeker düşmesi problemim vardı hastanelere gittim bir süre.tedavi gerekebilir diye hastaneye gittiğim dönemler korunduk.eşim ağır bir grip geçirdi antibiyotik kullandı o dönemdede korunduk.yani 5 ay korunmasız ilişkimiz olmadı.bir ay korunmadıysak öteki ay korunduk.bu ayda ramazan olduğu için düzenli olmadı.olacağı varsa tek denemedede oluyor bebek.bunu düşününce çok moralim bozuluyor.bir sorun mu var acaba denediğimiz dönemler neden olmadı :43: sizler ne kadar denemede hamile kaldınız?

belki yumurtlama gününe denk gelmedi ilişkiniz düzenli olmadığnı yazmışsın...bidahaki ay ovulasyon testi alıp takip edebilirsin...

belki yumurtlama gününe denk gelmedi ilişkiniz düzenli olmadığnı yazmışsın...bidahaki ay ovulasyon testi alıp takip edebilirsin...

bende yumurtlama gününe denk gelmemiştir belki diye düşündüm ama 1 kez denemede olanların nasıl oluyor :( 1 ay boyunca 1 kez ilişkiye girip hamile olanlar var.şans sanırım :(

bende yumurtlama gününe denk gelmemiştir belki diye düşündüm ama 1 kez denemede olanların nasıl oluyor :( 1 ay boyunca 1 kez ilişkiye girip hamile olanlar var.şans sanırım :(

şans ve kısmet tabi...belki onların yumurtlama dönemi o bir kere ilişkiye grdikleri zamandır öyle hamile kalıyolar dır...yani öyle oluyor bende oğluma öyle hamile kaldım sonra ki 2 düşüğümde de öyle oldu...yumurtlama gününü takip et canım...

şans ve kısmet tabi...belki onların yumurtlama dönemi o bir kere ilişkiye grdikleri zamandır öyle hamile kalıyolar dır...yani öyle oluyor bende oğluma öyle hamile kaldım sonra ki 2 düşüğümde de öyle oldu...yumurtlama gününü takip et canım...

çok sağol canım cevabın için.ovulasyon testiyle mi takip ettin canım yumurtlama gününü?bende aldım ovulasyon testi daha kullanmadım.aldığım markanın iyi olup olmadığınıda bilmiyorum eşim almış çünkü

6 hatta 7 ay korunmadık hiç birimiz yani bn 6 ay boyunca her ay test aldim ve olumsuz sonuçla başbaşa kaldım. Sonraa hamile kaldı m ama bebeğimi kaybettim( 2 aylikken) ve su an tekrar hamileyim. 18 haftalık bi oglusum olcak ınş. Yani bence sabırla bekle canım hadi hayırlısı.. rabbim kucağını boş bırakmasın...

çok sağol canım cevabın için.ovulasyon testiyle mi takip ettin canım yumurtlama gününü?bende aldım ovulasyon testi daha kullanmadım.aldığım markanın iyi olup olmadığınıda bilmiyorum eşim almış çünkü

ben test kullanmadım canım adetim düzenli iki adetin ortasını buldum o gün denedim oldu maaşallah...mesela 30 gün ise 15.gün 28 gün ise 14.gün yumurtlanıyor genelde ama herkez de aynı olacak diye birşey yok o senin bunyenle alakalı bir durum...ama benim yaptığımı bir dene kakalım...

ben test kullanmadım canım adetim düzenli iki adetin ortasını buldum o gün denedim oldu maaşallah...mesela 30 gün ise 15.gün 28 gün ise 14.gün yumurtlanıyor genelde ama herkez de aynı olacak diye birşey yok o senin bunyenle alakalı bir durum...ama benim yaptığımı bir dene kakalım...

tamam canım deneyeceğim.bide canım yumurtlama gününde ilişki saati önemlimi

6 hatta 7 ay korunmadık hiç birimiz yani bn 6 ay boyunca her ay test aldim ve olumsuz sonuçla başbaşa kaldım. Sonraa hamile kaldı m ama bebeğimi kaybettim( 2 aylikken) ve su an tekrar hamileyim. 18 haftalık bi oglusum olcak ınş. Yani bence sabırla bekle canım hadi hayırlısı.. rabbim kucağını boş bırakmasın...

çok sağol cevabın için canım.kaybettiğin bebeğinin ömrünü Allah oğluşuna kat kat versin inşallah.Allah kucağına almayı nasip etsin.birbirimize dua edelim bu mübarek günlerde.

Canim ilk once sana tavsiyem oncelikle bu sureci daha sakin beklemen. Bende korunmayi biraktiktan 6 ay sonra hamile kaldim. İlk 5 ay yumurtlama gunlerimi hesapladim esime habire biseyler yedirdim icirdim neler neler. Hamile kaldigim ay iki gunluk bi tatile gitmistik ve ne yurtlama gunumdu ne baska bisey hatta adetim biteli daha 5 gun olmustu. O ay bi kere iliski oldu ama inan sadece o ay binkere ugrastimda olmadi bu aymi olucak dusuncesiyle gecirdirdim. Adetim gectiginde bile ihtimal vermedim.
Oncelikle iliski sonrasi hemen ayaklanma:1: surekli acaba bugunmu yarinmi yapalim dusuncesiyle iliski yasama bi sureden sonra eziyet oluyor cunku.

Canim ilk once sana tavsiyem oncelikle bu sureci daha sakin beklemen. Bende korunmayi biraktiktan 6 ay sonra hamile kaldim. İlk 5 ay yumurtlama gunlerimi hesapladim esime habire biseyler yedirdim icirdim neler neler. Hamile kaldigim ay iki gunluk bi tatile gitmistik ve ne yurtlama gunumdu ne baska bisey hatta adetim biteli daha 5 gun olmustu. O ay bi kere iliski oldu ama inan sadece o ay binkere ugrastimda olmadi bu aymi olucak dusuncesiyle gecirdirdim. Adetim gectiginde bile ihtimal vermedim.
Oncelikle iliski sonrasi hemen ayaklanma:1: surekli acaba bugunmu yarinmi yapalim dusuncesiyle iliski yasama bi sureden sonra eziyet oluyor cunku.

canım içime su serptin :54: ummadığın anda oluvermiş ne güzel.benimde öyle olur inşallah.canım bide korunma yöntemiylede alakalı hamile kalma süresi.sen mi korunuyordun eşin mi?doğum kontrol hapı kullananlar geç hamile kalabiliyormuş.benim eşim korunuyordu

canım rabbim hayırlısını versin hiç stres yapma
Rabbim ol dediğinde olacak
ben 2 sene bekledim
neler denedim olmadı
artık umudumu kesmiştim
her ay kırmızı kart görmek benim için sıradan bir hal almıştı
hamile olduğumu öğrendim :nazar:
kafandan atmaya onu düşünmemeye bak
rabbim hayırlısını versin
inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine:nazar:

canım rabbim hayırlısını versin hiç stres yapma
Rabbim ol dediğinde olacak
ben 2 sene bekledim
neler denedim olmadı
artık umudumu kesmiştim
her ay kırmızı kart görmek benim için sıradan bir hal almıştı
hamile olduğumu öğrendim :nazar:
kafandan atmaya onu düşünmemeye bak
rabbim hayırlısını versin
inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine:nazar:

Amin canım çok teşekkür ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.2 sene içinde doktora gitmişmiydin canım?

Amin canım çok teşekkür ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.2 sene içinde doktora gitmişmiydin canım?

gittim gitmezmiyim
hiç sorun yok dedi gittiğim tüm doktorlar
bende hep dua ettim rabbime
hiç belirti yaşamadan aklımda yokken hamile olduğumu öğreneyim diye
çok şükür öyle de oldu
adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim:nazar:

2 yıl denedim olmadı...
yumurtlama hesapları fln fln derken hiç hamile kalamadım..
geçen yıl mayısta tüp bebek yaptırdım şimdi oğlum 5 aylık...

gittim gitmezmiyim
hiç sorun yok dedi gittiğim tüm doktorlar
bende hep dua ettim rabbime
hiç belirti yaşamadan aklımda yokken hamile olduğumu öğreneyim diye
çok şükür öyle de oldu
adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim:nazar:

inşallah benimde böyle olur canım ya.bir yandanda korkuyorum acaba bir sorun varda ondan mı olmuyor diye.kafaya takmayıp 6 ay bekliyim olmazsa giderim doktora diye düşünüyorum.bir sorun varsa boşuna beklemiş olursam oda çok zaman kaybı işte

2 yıl denedim olmadı...
yumurtlama hesapları fln fln derken hiç hamile kalamadım..
geçen yıl mayısta tüp bebek yaptırdım şimdi oğlum 5 aylık...

Allah bağışlasın canım.bende zaman kaybetmek istemediğim için korkuyorum aslında.bir sorun varsa boşuna bekleyip her ay umutlanmak sonra umudu yitirmek çok üzücü

inşallah benimde böyle olur canım ya.bir yandanda korkuyorum acaba bir sorun varda ondan mı olmuyor diye.kafaya takmayıp 6 ay bekliyim olmazsa giderim doktora diye düşünüyorum.bir sorun varsa boşuna beklemiş olursam oda çok zaman kaybı işte

niye 6 ay bekleyeceksinki
git doktora
biz bebek düşünüyoruz ama bütün tahlillerimi önceden yaptırmak istiyorum de
hatta eşinde gitsin
sorun varsa biran önce hallolur
benim kuzenim 3 yıl bekledi
neler denedi olmadı
doktorlar sorun yok dedi
en sonunda bir doktor buldu gitti
meğerse kızda gizli şeker varmış
bu yüzden olmuyormuş
ilaca başladı 2. ayda hamile olduğunu öğrendi
hemde ikizlere
onada doktoru neden bu kadar bekledin gelmek için demiş

Allah bağışlasın canım.bende zaman kaybetmek istemediğim için korkuyorum aslında.bir sorun varsa boşuna bekleyip her ay umutlanmak sonra umudu yitirmek çok üzücü

bi kadın doğum doktoruna git itersen..
gebelik öncesi danışmak için geldiğini söyle fln..
zaten gerekli olan herşeye bakıyolar...
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın...

niye 6 ay bekleyeceksinki
git doktora
biz bebek düşünüyoruz ama bütün tahlillerimi önceden yaptırmak istiyorum de
hatta eşinde gitsin
sorun varsa biran önce hallolur
benim kuzenim 3 yıl bekledi
neler denedi olmadı
doktorlar sorun yok dedi
en sonunda bir doktor buldu gitti
meğerse kızda gizli şeker varmış
bu yüzden olmuyormuş
ilaca başladı 2. ayda hamile olduğunu öğrendi
hemde ikizlere
onada doktoru neden bu kadar bekledin gelmek için demiş

canım dahiliye ve endokrine gitmiştim şeker düşmesi şikayetim vardı.endokrine gittiğimde söyledim doktora bebek düşündüğümüzü.o zaman tam kan tahliline bakalım hem kontrolde etmiş oluruz bir sorun varsa dedi.tam kan tahlilinde bir sorun çıkmadı.ama tabi jinekolojiye gitmedim hiç.tamam canım 6 ay beklemek gerçekten saçma.bayramdan sonra gideyim en iyisi

Back
X