• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiş mi geliyooor?

Evet canım öyle havadan atılması tutulması çok güzel 2 3 ay uğraşılarımı emeklerimi yorgunluklarımı bilmeden yazmışsın inşallah yaşadıklarımı yaşamazsın çeken bilir klavye ustası arkadaşım
3.5 yıldır uğraşıyorum, 2 tüp negatifim var yeterli mi atıp tutmam için?
Gerçi aklı başında herkes bilir 5-6 saat sonra idrardan gebelik bakılmayacağını.

3.5 yıldır uğraşıyorum, 2 tüp negatifim var yeterli mi atıp tutmam için?
Gerçi aklı başında herkes bilir 5-6 saat sonra idrardan gebelik bakılmayacağını.
Heyecan denilen birşey de var bunu da hesaba katalım herkesin bu süreçte psikolojisi oldukça yıpranmıştır kalbinizden ne geçiyorsa onu yaşayın inşallah

Heyecan denilen birşey de var bunu da hesaba katalım herkesin bu süreçte psikolojisi oldukça yıpranmıştır kalbinizden ne geçiyorsa onu yaşayın inşallah
Ne bu beddua gibi sözler hiç yakışıyor mu bi anne adayına?. Yapmayın arkadaşlar Allah aşkına. Heyecanla acele test yapmış olabilirsiniz siz de gülüp evet biraz acele davranmış olabilirim demeniz gerekirdi.

İnşallah güzel sonuç alırsınız. JOYz JOYz sen de 💕

Ne bu beddua gibi sözler hiç yakışıyor mu bi anne adayına?. Yapmayın arkadaşlar Allah aşkına. Heyecanla acele test yapmış olabilirsiniz siz de gülüp evet biraz acele davranmış olabilirim demeniz gerekirdi.

Ben de sevimli bulup gülmüştüm aslında ama arkadaş herhalde heyecanına beni kurban seçti. 😂

Bilmemezlik çok zor abla ben kimseye anlatmadım tüp bebek deniyoruz falan diye kimseyle paylaşmadım kendi anneme dahi. Buraya yazdım yol gösteren olur diye

Bilmemezlik çok zor abla ben kimseye anlatmadım tüp bebek deniyoruz falan diye kimseyle paylaşmadım kendi anneme dahi. Buraya yazdım yol gösteren olur diye
Bilmemezlikle ne ilgisi var. Bizde bişey bilmiyoduk doktor ne derse onu yaptık. Streslisin diye beddua eder gibi konuşmana gerek yok. Konu silmekte yasak

Back
X