Bebiş Modası :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi daphnee06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzeller ya bayıldım nerede satılıyor bunlar bilen varmı arkadaşlar süper şeyler

ah ah bir bebeğim olsada ona alabilsem keşke...

istanbulda oturan arkadaşlar. bebek alışverişi için nereleri tavsiye edersiniz. mesela yukardakiler süpeerrr. nerelerde uygun fiyata bulabilirim. istanbulu hiç bilmiyorum. çorludan gelicem kısmetse.

Bakırköy'de C&A diye bir mağaza açıldı.Hem fiyatları uygun hem de çok cici şeyler var.Tavsiye ederim.Bakırköy meydandan aşağıya inerken solda kalıyor.

evt ya cook guzeller benımde 8 aylık kızım var almak ısterım ben rizede yasıyorumm

Ne kadar güzeller ya.. Allahım bana da bir kız bebek nasip ederse bir gün, ona öyle cici şeyler giydiricem ki.. :)

lütfen yani bayıldım bende nerden alabiliriz,fiyatlarını biliyormusunuz????resimleri koyan arkadaş..lütfen bizi bilgilendirirmisin?

allahım harıkaaa seylerrrr kız dogurmanın kesın bı yolu olsa bugun hamıle kalırıım yaaa

sagol arkadasım

inanın kızlar için olanların hepsini bulsam hiç düşünmeden alırım..ne kadar harikalar yaaa...hçok orjinal duruyorlar...

Öldüm,bittim,bayıldıım

aslında bunlara benzer ürünler antalya 5m migrosta mother care miydi neydi orda var

ıstanbulda umranıyede uc katlı cocuk gıyım magazası var kardelen dıye ben kızım dogud dogalı hep ordan alısverısını yapıorum hem uydun 100 mılyona gır dunyayaı alıorsun bunlara benzerde kıyafetler var kzıma almsıtım bu altı cıtcıtlı elbıselerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…