bebis olmuyo

ne amaç biliyormusun. bebeği olamayan bir kadına acı çektirmek. başka ne olabilir.
Farkındayım Oky. İşte anlamadığım tam da bu! Böyle gereksiz bir yorum olabilir mi ya? Hiç yazma daha iyi. Yazdın ve karşındaki insanın canı acıdı da ne oldu? Başı göğe eriyor olsa gerek.

Bu bayan sorunlu galiba. Herkese kocisin, kocisin deyip duruyor. Kactir denk geliyorum.
Yaptığı yorum göz yumulacak gibi değil. Anne olamayan bir kadının canı daha ne kadar acıtılabilir bir bakayım diye yorum yazdıysa yok zahmet etmeseydi daha fazla acıyacağını sanmam.

Farkındayım Oky. İşte anlamadığım tam da bu! Böyle gereksiz bir yorum olabilir mi ya? Hiç yazma daha iyi. Yazdın ve karşındaki insanın canı acıdı da ne oldu? Başı göğe eriyor olsa gerek.
oda böyle mutlu oluyor demek. birini üzerek.acı vererek..

Son düzenleme:
Bunu kafana taktıkça daha da olmayacak biliyor musun ?Stres hormonu fazlasıyla etkiliyor PKO'yu.Fazla kafana takma.Tedavini,kürlerini uygula...Pkolulardan(evli değilim ama bende pkoluyum kilo artışı oluyor malesef,kılon varsa ver göbeğini erit(doktor çok önemli oldugunu soylemıstı) Ve akışına brak..Ne zaman kafanda benim cocugum olmuyor düşüncesi gidecek ve kendiliğinden o mucize olacak.Benim yegenim 6 sene sonra geldi tamda vazgeçtikleri ve tadaviyi bıraktıkları zamanda.İnşallah seninde böyle olur..

Bir önceki sayfada olan yazı içinse her espri heryerde yapılmaz.Herkes her konuda ti'ye alınmaz.Bir ayarı,ölçüsü vardır ve bunu da kaçırmamak lazım.

Kesinlikle dalga amacli yaziyo nolcak bole bi derdi olmayan anlayamaz zaten bos laflar bunlarinki

tesekkrler yorumun icin ben pkoluyum ama kilo almiyrm zayifim dediginiz gibi kafaya cok takiyrum etkiliyo baya oda insanin elinde degil napalim nasip artik

Hiiic uzulmeyin. Ilk bebeğim 4. Asilamada oldu. 2. Olsun muolmasin mi derken 2 sene korunmadik ama beklemedikte. Olursa olur dedik. Bi bsktim hamileyim. Hem de tek iliskide. Doktorum anlatti. Uzun ugras sonucu 4. Tup bebekte ikizleri goguran kadin supriz olarak ucuzlere kendiliginden hamile kaliyor oldu mu sana 5 bebek.

allah bagislasin ne guzel hayrlisi bakalim

ümidini asla yitirme canım sen elinden geleni yap duanı et gerisini Allaha bırak
Stresi mümkün oldugunca uzak tut kendinden biliyorum söylemesi zor, ama yapmaya çalış
Rabbim en kkısa sürede sana hayırlı bir evlat nasip etsin

ablamda pko.lu suan hamile doktor tedavisi gordu alti aylik suan umudunuzu yitirmeyin süreç zor fakat direnmeniz lazim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadece dua et ve tedavini aksatma bende senelerdir pkolyum evlendim 7ay yasmin kullandim biraktim ay hamile kaldim rabbim sanada en kisa surede verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…