- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Farkındayım Oky. İşte anlamadığım tam da bu! Böyle gereksiz bir yorum olabilir mi ya? Hiç yazma daha iyi. Yazdın ve karşındaki insanın canı acıdı da ne oldu? Başı göğe eriyor olsa gerek.ne amaç biliyormusun. bebeği olamayan bir kadına acı çektirmek. başka ne olabilir.
Yaptığı yorum göz yumulacak gibi değil. Anne olamayan bir kadının canı daha ne kadar acıtılabilir bir bakayım diye yorum yazdıysa yok zahmet etmeseydi daha fazla acıyacağını sanmam.Bu bayan sorunlu galiba. Herkese kocisin, kocisin deyip duruyor. Kactir denk geliyorum.
oda böyle mutlu oluyor demek. birini üzerek.acı vererek..Farkındayım Oky. İşte anlamadığım tam da bu! Böyle gereksiz bir yorum olabilir mi ya? Hiç yazma daha iyi. Yazdın ve karşındaki insanın canı acıdı da ne oldu? Başı göğe eriyor olsa gerek.
Bunu soleyen bayanin bole bi durumu olmadigi icin acimizi anlayamaz allh kimse vermesin siz de lutfen acisi olanlarla dalga gecmeyinKocişine söyle yapsin bi tane kiz
Farkındayım Oky. İşte anlamadığım tam da bu! Böyle gereksiz bir yorum olabilir mi ya? Hiç yazma daha iyi. Yazdın ve karşındaki insanın canı acıdı da ne oldu? Başı göğe eriyor olsa gerek.
tesekkrler yorumun icin ben pkoluyum ama kilo almiyrm zayifim dediginiz gibi kafaya cok takiyrum etkiliyo baya oda insanin elinde degil napalim nasip artikBunu kafana taktıkça daha da olmayacak biliyor musun ?Stres hormonu fazlasıyla etkiliyor PKO'yu.Fazla kafana takma.Tedavini,kürlerini uygula...Pkolulardan(evli değilim ama bende pkoluyum kilo artışı oluyor malesef,kılon varsa ver göbeğini erit(doktor çok önemli oldugunu soylemıstı) Ve akışına brak..Ne zaman kafanda benim cocugum olmuyor düşüncesi gidecek ve kendiliğinden o mucize olacak.Benim yegenim 6 sene sonra geldi tamda vazgeçtikleri ve tadaviyi bıraktıkları zamanda.İnşallah seninde böyle olur..
Bir önceki sayfada olan yazı içinse her espri heryerde yapılmaz.Herkes her konuda ti'ye alınmaz.Bir ayarı,ölçüsü vardır ve bunu da kaçırmamak lazım.
allah bagislasin ne guzel hayrlisi bakalimHiiic uzulmeyin. Ilk bebeğim 4. Asilamada oldu. 2. Olsun muolmasin mi derken 2 sene korunmadik ama beklemedikte. Olursa olur dedik. Bi bsktim hamileyim. Hem de tek iliskide. Doktorum anlatti. Uzun ugras sonucu 4. Tup bebekte ikizleri goguran kadin supriz olarak ucuzlere kendiliginden hamile kaliyor oldu mu sana 5 bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?