• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebis olmuyo

Pkohastaligi var arkadslar oyuzden kurler felan uyguluyorum ama nasip iste olmadi da 4 senelik evliyim:(

Canınızı sıkmayın artik cok yaygin bu pko.. ve cevremde pkolu olup hamile kalan cok insan var hic uzulmeyin. Inanarak tedavilerinize devam edin Allah insallah size de bir evlat nasip eder.
 
Sabredin, Tedavi olun. Eminim sağlıklı bir evladınız olacaktır.
 
Üzme kendini canımm daha 4 senelik evliymişsin bak benim halamların 16 sene sonra çocuğu oldu..Neler çektiler..Ayrıca pko lu olupda çocuğu olan kadar çok bayan var ki..Sakın üzülme Rabbim büyük hiç beklemediğin anda ümidini kestiğin anda bi bakarsın hayatına güneş gibi doğar bebiş :)) Rabbim nasip eder inşallah çocuğu olmayan herkese.. :emir_bebek:
 
Konuyu açan bayan bir rahatsızlığından dolayı bebek sahibi olamamasını anlatıyor bir üye de kalkıp böyle yorum yapıyor. Çok düşündüm bu yorumun yapılış amacını bir türlü bulamadım.
ne amaç biliyormusun. bebeği olamayan bir kadına acı çektirmek. başka ne olabilir.
 

Konuyu açan bayan bir rahatsızlığından dolayı bebek sahibi olamamasını anlatıyor bir üye de kalkıp böyle yorum yapıyor. Çok düşündüm bu yorumun yapılış amacını bir türlü bulamadım.

Bu bayan sorunlu galiba. Herkese kocisin, kocisin deyip duruyor. Kactir denk geliyorum.
 
Back
X