slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve yeni evliyim henüz 4 aylık gecen ay ertesi gün hapı kullandım ve 4 gün sonra kanamam oldu ama normal adet kanamam gibiydi bu ay korunmadık ama bebeiş olmuyo 3 gün önce kahverengi lekenlemem oldu ama test sonucu negatifti. adet görmediğim ay hamile kalabilme ihtimalim var mı ?
bende öyle düşünüyorum ama neden hala adet olmadım ilacın etkisi de olabilir. ama bebiş de istiyorum doktor 6 ay kadar kendılıgınızden deneyın sonra aşılama yöntemi uygulamak daha doğru olur dedi ama bilemiyorum
bende öyle düşünüyorum ama neden hala adet olmadım ilacın etkisi de olabilir. ama bebiş de istiyorum doktor 6 ay kadar kendılıgınızden deneyın sonra aşılama yöntemi uygulamak daha doğru olur dedi ama bilemiyorum
22 yaşındayım ertesi gün hapı kullandım geçen ay fakat bu ay adet görmedim ya ayıptpr söylemesi 1 aydır hiç korunmuyoruz 3 gün önce lekelenmem oldu test yaptım negatif çıktı. acaba bi problem mi var. göğüslerim de şişlik var ve sızlıyor sadece midem bulanıyor ama istifra söz konusu değil. ne yapacağımı bilmiyorum