Bebiş var mi sizce ?

Esraozyrk

Nisa Nur
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
17
15
88
29
Merhaba kızlar reglime 6 gün var daha . Ben bir takım belirtiler sezdiğim için erken gebelik testi yaptım. Sizce hamilemiyim ?

Eklentiler

• 20221112_092320.webp
    20221112_092320.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 56
Evet çok bariz belli ben daha silik çizgiyle adete 8 gün kala öğrenmiştim oğlumu çok net hamilesiniz sağlıkla gelsin bebeğiniz 🫶

Merhaba kızlar reglime 6 gün var daha . Ben bir takım belirtiler sezdiğim için erken gebelik testi yaptım. Sizce hamilemiyim ?
Hayırlı olsun teste göre hamilesiniz ❤️ ne gibi belirtileriniz vardı ben de belirtilerime dayanarak test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum..

Aynı marka
Aynı marka test bana yalancı pozitif verdi böyle bariz net çizgiyle adetime 2 gün kala. Başka marka daha deneyin derim inşaAllah vardır bebiş ama çok hayal kırıklığı oluyor🙏🏼💙

Hayırlı olsun teste göre hamilesiniz ❤️ ne gibi belirtileriniz vardı ben de belirtilerime dayanarak test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum..
Öncelikle Allah gönlünüze göre versin .♡
Cok fazla tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Midem yanıyor ne yesem . Birde beyaz akinti ve kabızlık durumu var .

Back
X