Bebiş var mi sizce ?

Esraozyrk

Nisa Nur
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
17
15
88
29
Merhaba kızlar reglime 6 gün var daha . Ben bir takım belirtiler sezdiğim için erken gebelik testi yaptım. Sizce hamilemiyim ?

Eklentiler

• 20221112_092320.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 56
Evet çok bariz belli ben daha silik çizgiyle adete 8 gün kala öğrenmiştim oğlumu çok net hamilesiniz sağlıkla gelsin bebeğiniz

Merhaba kızlar reglime 6 gün var daha . Ben bir takım belirtiler sezdiğim için erken gebelik testi yaptım. Sizce hamilemiyim ?
Hayırlı olsun teste göre hamilesiniz ne gibi belirtileriniz vardı ben de belirtilerime dayanarak test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum..

Aynı marka
Aynı marka test bana yalancı pozitif verdi böyle bariz net çizgiyle adetime 2 gün kala. Başka marka daha deneyin derim inşaAllah vardır bebiş ama çok hayal kırıklığı oluyor

Hayırlı olsun teste göre hamilesiniz ne gibi belirtileriniz vardı ben de belirtilerime dayanarak test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum..
Öncelikle Allah gönlünüze göre versin .♡
Cok fazla tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Midem yanıyor ne yesem . Birde beyaz akinti ve kabızlık durumu var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…