Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SLM ARKADAŞLAR BENDE 3 YILLIK EVLıYıM VE 28'ıME GıRıCEM:uhm:BıZDE KASIM AYINDA BAŞLADIK ÇALIŞMAYA BAKALIM BU AY OLACAKMI ACABA? AYIN 14 Ü FALAN ADETıM. KISMET ARTIK. DENGESıZ KAYINVALıDEMıN VE GÖRÜMCEMıN TÜM (ÇOCUK YAPMA ÇALIŞ BASKILARINA RAĞMEN TUTTURMAYI UMUYORUM:1rolleyesSıKOLOJıM BOZUK BU KONUDA AMA NAPABıLıRıM BıLMıYORUM. EŞıMDE ÇOK ıSTıYOR. BU YÜZDEN DURMADAN KAVGA EDıYORUZ. ZOR DURUMDAYIM ANLIYACAĞINIZ. ALLAH SıZıNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSıN ıNŞALLAH.
Bende bebiş istiyorum zemuszemus ama şimdi değil nisanda :) şimdiden doktora gitmeyi düşünüyorum, acaba ne önerecek yada dr neler yapacak die merak ediyorum sositososito
Merhaba arkadaşlar.
Ben de 14 aylık evliyim. Bebek yapmaya karar verdik. Daha doğrusu eşimin çok istemesi üzerine karar verdik.
Korunmayı yeni bıraktık. Hayırlı zamanda, hayırlısını ve sağlıklısını versin inşaallah Allahım herkese :Saruboceq: