Bebişi Doğum pozisyonunda olanlar

Canım bide sağ tarafımda böyle yumruk gibi bi şişiyor bebek geri geçiyor Arada bir. Şen'de oluyor mu göbek deliğinin hizasında sağda
Evet aynen bende de öyle oluyor bi sağı şişiriyor bi solu.Tepiniyo galiba diyorum bazen yatarken sağıma bir vuruyor hınzır yönümü değiştirmek zorunda kalıyorum :)

Evet aynen bende de öyle oluyor bi sağı şişiriyor bi solu.Tepiniyo galiba diyorum bazen yatarken sağıma bir vuruyor hınzır yönümü değiştirmek zorunda kalıyorum :)
Hayırlıca bi avazda doğuralım inşlh canım çok saol yardımcı olduğun için :)))

Bana doktor dönmüş falan demedi ben de anlamadım döndü mü yoksa dönmedi mi ben de hareketler hissediyorum ama hangisi eli hangisi ayağı onu da bilmiyorum

Benim doğumuma da az kaldı inşallah ama doktor bir şey demedi herhalde normaldir diyorum ben de dönmüştür diye düşünüyorum
TErs olsa söylerdi canım. Normal olunca dosyana yazıp veriyorlar yada tek canlı baş diyor ebe ye ordan anlıyorsun

Kızlar benimki de dönmüş aşağıya fena baskı yapıyo , sızı giriyo özel bölgeye. Baya da canımı yakıyo. Bide devamlı tuvalete git gel modundayım

Benim ilk hamileliğim bilgim yok en geç kaçıncı haftada dönmüş olması gerekiyor ?
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum

Benim ilk hamileliğim bilgim yok en geç kaçıncı haftada dönmüş olması gerekiyor ?
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Doğum yapacağın gün baş aşağı olması gerekiyor 34 e kadar dönmesi şart sonrası çok düşük ihtimal diyorlar

Hareketleri en çok yanlarda hissediyorum canım. Ama nerede hissedersem hissediyim her hareketinde aşağı kısım fena sızlıyo. İyice baskı yapıyo artık
Benimde aşağıda batma sızlama başladı artık bebek büyüyor aşağı yükleniyor Heralde . Senin az kalmış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…