- Konu Sahibi delimelek2170
-
Merhaba kizlar.Aranizda bebisi icin gunluk tutan varmi?nasil bir gunluyumuz var,hadi hepimiz bir-birimizle paylasalim.mesala ben simdi 5 aylik gebeyim.Ilk hamileliyim,onun icinde gunluyumun adinida ILK HAMILELIYIM koydum.Bebegimde ne zaman degisiklik olsa,her ultrasona gitdiyimde yazmayi ve ultrason resimlerini koymayi pilanladim.Ama bebegim dogdukdan sonrada bir kac ay onun ilginc hareketlerini,ilk kelimelerini gunluyun arkasinayazmayi pilanliyorum.Bence buyuduyunde bu gunluk onun cok hosuna gidicek.Ya siz?Nasil bir gunluyunuz var ve ya yapmayi pilanliyorsunuz?ilginc fikirleri olan varmi?:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan
Merhaba kizlar.Aranizda bebisi icin gunluk tutan varmi?nasil bir gunluyumuz var,hadi hepimiz bir-birimizle paylasalim.mesala ben simdi 5 aylik gebeyim.Ilk hamileliyim,onun icinde gunluyumun adinida ILK HAMILELIYIM koydum.Bebegimde ne zaman degisiklik olsa,her ultrasona gitdiyimde yazmayi ve ultrason resimlerini koymayi pilanladim.Ama bebegim dogdukdan sonrada bir kac ay onun ilginc hareketlerini,ilk kelimelerini gunluyun arkasinayazmayi pilanliyorum.Bence buyuduyunde bu gunluk onun cok hosuna gidicek.Ya siz?Nasil bir gunluyunuz var ve ya yapmayi pilanliyorsunuz?ilginc fikirleri olan varmi?:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan
birkac ay degil canim, yazabildigin kadar yaz. ben ogluma bilgisayarda gunluk tutuyordum. hatirlamak ve onunda bilmesini istedigim herseyi yaziyordum. epeydir yazamiyorum maalesef.
simdi ikinci bebegimi bekliyorum. ikisinede kendi el yazimla guzel bir deftere yazip Allah kismet ederse 18. yas gunlerinde hediye etmek istiyorum.
biraz silkelenip ise koyulmam gerek.:kedi:
selam bende hamileligi düşündügüm andan beri yazıyordum 15 gün öncesinde bebegimi kaybettim şuandada yazmıyorum ama gerçekten çok güzel bir fikir herkeze tavsiye ederim...
offf,cok uzuldum canim,Allah sabir versin,cennet melegidir simdi o.Sen on bes gunluk gebe iken dusukmu yaptin,yoksa dogldugundan 15 gun sonrami kaybettin?sebeb ne idi.Hic uzulme desem,mumkun diyil biliyorum,ama cok uzulme,bir daha hamile kalirsin,onunda sevgisini bunda yasarsin.Umudunu itirme ablacim.
amin güzelim 24 25 haftalıktı bebegim erken dogum yaptım normel dogumla dünyaya getirdim kızımı 15 gün önce sebebini araştırıyorlar allahım verdi allahım aldı üzülmemek elde degil ama sabrınıda veriyor allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
Ben bir hamiş kalayımm ohoo aklımda ne senaryolarr varrkaydirigubbakcemile3
ilk önce tedavi için kullandığımm ilaç kutusunu ve iğnelerii ,sonra gebelik testinii,,yumoş usg çıktılarını bile albüme eklicemmm:roflol::roflol:
merhaba bende hamıle kaldıgım andan ıtıbaren gunluk tutmaya basladım onunla ılgılı duygularımı hergun yazıyrum doktrundan herkeszten bahsedıyorum
şuanda normal bı ajandaya yaıyorum ama sık bı anı dmak ıstıyorum anı bırakmak ıstıyorum
defterı bulursam
hattaa bulmamda yardımcı olurdanız kızım ıcın yenısını doldurucam
ultrason resımlerınıde album yaptım
merhaba bende hamıle kaldıgım andan ıtıbaren gunluk tutmaya basladım onunla ılgılı duygularımı hergun yazıyrum doktrundan herkeszten bahsedıyorum
şuanda normal bı ajandaya yaıyorum ama sık bı anı dmak ıstıyorum anı bırakmak ıstıyorum
defterı bulursam
hattaa bulmamda yardımcı olurdanız kızım ıcın yenısını doldurucam
ultrason resımlerınıde album yaptım
ben kitapçılarda görmüştüm çok güzeldi doğduktan sonraki dönem için fotoğraf yapıştımak için yerlerde vardı... not alman içinde ... inş. sağlıkla kucağına alırsın bunlar hep hatıra kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?