Bebisi icin gunluk tutanlar buraya

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
124
323
Diğer
Merhaba kizlar.Aranizda bebisi icin gunluk tutan varmi?nasil bir gunluyumuz var,hadi hepimiz bir-birimizle paylasalim.mesala ben simdi 5 aylik gebeyim.Ilk hamileliyim,onun icinde gunluyumun adinida ILK HAMILELIYIM koydum.Bebegimde ne zaman degisiklik olsa,her ultrasona gitdiyimde yazmayi ve ultrason resimlerini koymayi pilanladim.Ama bebegim dogdukdan sonrada bir kac ay onun ilginc hareketlerini,ilk kelimelerini gunluyun arkasinayazmayi pilanliyorum.Bence buyuduyunde bu gunluk onun cok hosuna gidicek.Ya siz?Nasil bir gunluyunuz var ve ya yapmayi pilanliyorsunuz?ilginc fikirleri olan varmi?:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

birkac ay degil canim, yazabildigin kadar yaz. ben ogluma bilgisayarda gunluk tutuyordum. hatirlamak ve onunda bilmesini istedigim herseyi yaziyordum. epeydir yazamiyorum maalesef.

simdi ikinci bebegimi bekliyorum. ikisinede kendi el yazimla guzel bir deftere yazip Allah kismet ederse 18. yas gunlerinde hediye etmek istiyorum.

biraz silkelenip ise koyulmam gerek.:kedi:

benim d eilk gebeliğim. gebelik testi pozitif çıktığı andan itibaren duygularımı düşüncelerimi yazıyorum dr kontrollerini anlatıyorum ona olan sevgimi ifade ediyorum. ama ultrason resimlerini bir fot. albümüne yerleştirdim öyle çabuk bozulmuyormuş diye duydum. hatta babası da benim zorlamamla eline kalemi alıp duygularını yazdı:) her gün yazamıyorum ama sık sık haftada 3-4 kez en az yazmaya çalışıyorum. doğduktan sonra da fırsatım oldukça onunla ilgili anıları yazacağım çünkü hiçbirimiz bebeklik hikayelerimizi bilmiyoruz ailede, benim bir bebeklik fot. bile yok!

bende daha ilk silik çizgi çıkınca aldım kilitli cicili bicili bir defter aklıma geldikçe yazıyorum hatta aileden bazı kişilere de yazmaları için rica ediyorum minicik ilerde çok mutlu olur heralde

iyi olur canim,silkelen,silkelenebildiyin kadar,ben birbasa deftere yazdim,onun icin bana kolay.Sen 18 yasina kadar yazmayimi dusunuyorsun?bende 18 yas gununde hediyye etmeyi dusunuyodum,ama en fazlas ilk okul yillarina kadar olanlari yazarim,cunki ondan sonra yazasi sey olurmu bilmem:sm_confused:

kizlar,babalara ve baskalara da duygularini yazdirmak cok iyi bir fikir,afferin sizlere.sekercik,sen ultrason resimlerinin kopyasini cikartibda defterine yapistira bilirsin.

selam bende hamileligi düşündügüm andan beri yazıyordum 15 gün öncesinde bebegimi kaybettim şuandada yazmıyorum ama gerçekten çok güzel bir fikir herkeze tavsiye ederim...

selam bende hamileligi düşündügüm andan beri yazıyordum 15 gün öncesinde bebegimi kaybettim şuandada yazmıyorum ama gerçekten çok güzel bir fikir herkeze tavsiye ederim...

offf,cok uzuldum canim,Allah sabir versin,cennet melegidir simdi o.Sen on bes gunluk gebe iken dusukmu yaptin,yoksa dogldugundan 15 gun sonrami kaybettin?sebeb ne idi.Hic uzulme desem,mumkun diyil biliyorum,ama cok uzulme,bir daha hamile kalirsin,onunda sevgisini bunda yasarsin.Umudunu itirme ablacim.

Ben bir hamiş kalayımm ohoo aklımda ne senaryolarr varrkaydirigubbakcemile3

ilk önce tedavi için kullandığımm ilaç kutusunu ve iğnelerii ,sonra gebelik testinii,,yumoş usg çıktılarını bile albüme eklicemmm:roflol:
:roflol:

amin güzelim 24 25 haftalıktı bebegim erken dogum yaptım normel dogumla dünyaya getirdim kızımı 15 gün önce sebebini araştırıyorlar allahım verdi allahım aldı üzülmemek elde degil ama sabrınıda veriyor allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

amin bitanem.Bak simdi ben korkmaya basladim,sebebsi bilinmeden dedin ya.Bende 21 haftalik gebeyim,cok mutluyum.Allah korusun butun gebeleri ve onlarin bebeklerini.

Balsuratcim,bence sen o defterini ismini de "ANNE OLMAK ICIN YAPDIGIM CABALAR kafamçokkarıştı "koy kaydirigubbakcemile3 ya nasil eklersinki testi oraya,yapistiramazsinki .
Ama saa bir yanakaln,hakikaten guzel fikirler biliyosan bizimlede paylassana.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

merhaba bende hamıle kaldıgım andan ıtıbaren gunluk tutmaya basladım onunla ılgılı duygularımı hergun yazıyrum doktrundan herkeszten bahsedıyorum
şuanda normal bı ajandaya yaıyorum ama sık bı anı dmak ıstıyorum anı bırakmak ıstıyorum
defterı bulursam
hattaa bulmamda yardımcı olurdanız kızım ıcın yenısını doldurucam
ultrason resımlerınıde album yaptım

Silamcim dogrusu tami tamina anlayamadim yazdiklarini :uhm:ne bulmana yardim istiyorsun?

ben kitapçılarda görmüştüm çok güzeldi doğduktan sonraki dönem için fotoğraf yapıştımak için yerlerde vardı... not alman içinde ... inş. sağlıkla kucağına alırsın bunlar hep hatıra kalacak.

merhaba herkese slmlar ne kadar güzel bir fikir günlük tutmak :1rolleyes: hiç aklıma gelmemişti eğer bende hamileysem hemen başlıyacağım günlük tutmaya. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…