Bebişi ikiz olanlar ne zaman öğrendiniz ve beta hcg leriniz kaçtı?

4 haftalik iken Beta HCG değerim 3995'lerdeydi. tahlili yaptırmadan bir hafta öncesine kadar evde test yaptım çok net çıktıydı. tahlilden sonra çok şüphelendiydim ikiz olmasına. 2 kese ultrasondan 5. haftada görüldü. Şuan 29. haftadayım.

bende en son geçen cumartesi kan testi yaptırdım ve 8400 küsürlerdeydi, iki gün sonra ultrasona girdim tek kese görünüyor ve doktor 5 haftalık olduğunu söyledi ama ikinci de olabilir diye merakla bekliyorum, bugün tekrar gidicem doktora
:)

Canım gittin mi doktora tekrar ben bugün ultrasonda baktırdım tek bebek görünüyor dedi 7+5 sata göre ultrasona göre 8 haftalık dedi ultrason cihazının sesinden kaynaklı jale atışını duyamadım

Canım gittin mi doktora tekrar ben bugün ultrasonda baktırdım tek bebek görünüyor dedi 7+5 sata göre ultrasona göre 8 haftalık dedi ultrason cihazının sesinden kaynaklı jale atışını duyamadım
Evet gittim tek kese göründü ama normal değil yamuk görünüyor dedi kalp atislarini da duyamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…