Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy Allahim
Inan cok saskinim demek hersey olacagina variyor..
Sen ruyalarinda goruyordun.. Hersey kiz belirtisiydi :) ama olsun ne güzel oglan cocuguda cokkk güzel hep diyorum.. Ben mesela ilk hep oglum olsun istemisdim ve olduda zaten.. Seninde ilk yani iyi ne güzel.. Ikinciye belki kiz olur nasipse :))
Ayy Allahim
Inan cok saskinim demek hersey olacagina variyor..
Sen ruyalarinda goruyordun.. Hersey kiz belirtisiydi :) ama olsun ne güzel oglan cocuguda cokkk güzel hep diyorum.. Ben mesela ilk hep oglum olsun istemisdim ve olduda zaten.. Seninde ilk yani iyi ne güzel.. Ikinciye belki kiz olur nasipse :))
hayırlısı canım tabi byüğün oğlan olması daha güzel abilik yapar hemde ben ilgi düşkünüyüm şimdi iki tane erkeğim oldu ne güzel ikiside bana ilgi gösterecek seviniyorum valla
hayırlısı canım tabi byüğün oğlan olması daha güzel abilik yapar hemde ben ilgi düşkünüyüm şimdi iki tane erkeğim oldu ne güzel ikiside bana ilgi gösterecek seviniyorum valla
Demi ya haklisin kuzum :) aynen öyle o kadar cok batil inanis varki cinsiyeti ögrenesiye kendimizi kaptiriyoruz..
Sen ne guzell rahatladin valla.. Darisi basima ogreniyim gerisi onemli degil..
Demi ya haklisin kuzum :) aynen öyle o kadar cok batil inanis varki cinsiyeti ögrenesiye kendimizi kaptiriyoruz..
Sen ne guzell rahatladin valla.. Darisi basima ogreniyim gerisi onemli degil..
Kizlaaaar :) sorum yine kiz annelerine.. 10 hafta civari seyirme halinde bebislerinizi pit pit seklinde hissettinzmi?
Genelde erkek bebisler seyirme sekline hissedilirmis..
Sizde nasildi?? :)