bebişim 8+1 haftalık iken karından ultrasonla görülmedii normal bi durum mu arkadaslar doktor boş gebelık olabılır dedı ama daha once gttıgım baska bı doktorda kalp atıslarını duymustuk nasıl oluyor bu durum yahu daraldımm..
ama bakması gerekirdi mutlaka.
bende 8haftamı bitirdim ALLAHIN izninle.
dr.um bana karnımdan baktı net göremediği için hemen vajinadan baktı ve gördü kalpatışını banada gösterdi 6+1 haftalıksın dedi.
sen bi başka dr.git canmm oda karından göremezse vajinadan bakması lazım.
kalp atıslarını daha once gorduk... karından ulttrasonla baktıgında sadece keseyı gordum dedı boş gebelık olabılır dedı ben de daha once kalp atıslarını gorduk nasıl olur dedım o zaman boş gebelık degıldır 10 gün sonra gel once karından sonra goremezsek vajınadan bakalım dedı o da ne dedıgını bılmıyordu açıkcası kafamı karıstırdı ıyıce
kesınlıkle baska dr a gıt genellıkle 10 u gecene kadar emın olmak ıcın vajınadan bakıyolar haklı olarak....menım dr um cok seker tavsıye ederım sıtersen
kesınlıkle baska dr a gıt genellıkle 10 u gecene kadar emın olmak ıcın vajınadan bakıyolar haklı olarak....menım dr um cok seker tavsıye ederım sıtersen
bebişim 8+1 haftalık iken karından ultrasonla görülmedii normal bi durum mu arkadaslar doktor boş gebelık olabılır dedı ama daha once gttıgım baska bı doktorda kalp atıslarını duymustuk nasıl oluyor bu durum yahu daraldımm..
ya korktum şimdi bende yeni hamileyim daha kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum doktora gideceğim kese var mı yok mu diye..Ama senin söylediklerin korkuttu beni de ya inş sağlıklıdır senin bebiş canım başka doktora görün ve lütfen haberdar et