bebişim 8+1 haftalık iken karından ultrasonla görülmedii :(

oemy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
57
49
288
İstanbul
bebişim 8+1 haftalık iken karından ultrasonla görülmedii normal bi durum mu arkadaslar doktor boş gebelık olabılır dedı ama daha once gttıgım baska bı doktorda kalp atıslarını duymustuk nasıl oluyor bu durum yahu daraldımm..

cnm saglıksız gebelik olabilir daha önce duyduysan yine duymanız lazımdı melegini demekki saglıksız gebelik olmuş bebek büyümemiş sonlandırmış vucut gebeliği egerki iyi dinleyip göremediyse üzgünüm böyledir

kalp atısları için bır sey soylemedı sadece karından baktı 10 gun sonra çagırdı kalp atıslarını felan dınlemedı doktor..

kalp atışları bu haftada karından kesin duyulur yada usg de görülür...
vajinadanda baktılar mı?

ama bakması gerekirdi mutlaka.
bende 8haftamı bitirdim ALLAHIN izninle.

dr.um bana karnımdan baktı net göremediği için hemen vajinadan baktı ve gördü kalpatışını banada gösterdi 6+1 haftalıksın dedi.
sen bi başka dr.git canmm oda karından göremezse vajinadan bakması lazım.

kalp atıslarını daha once gorduk... karından ulttrasonla baktıgında sadece keseyı gordum dedı boş gebelık olabılır dedı ben de daha once kalp atıslarını gorduk nasıl olur dedım o zaman boş gebelık degıldır 10 gün sonra gel once karından sonra goremezsek vajınadan bakalım dedı o da ne dedıgını bılmıyordu açıkcası kafamı karıstırdı ıyıce

dr.hemen değiştir canmm...böyle şey olmaz.hayırlısı olsun.

ben de öyle düşünüyorumm dedikleri saçma geldi net konuşmadı farklı bır doktora gıdıcem inş.. ama içimi kararttı resmenn ya

o an hemen aslında baska doktora gececektın sen
saglıklan kucagına al ınşşşş

kesınlıkle baska dr a gıt genellıkle 10 u gecene kadar emın olmak ıcın vajınadan bakıyolar haklı olarak....menım dr um cok seker tavsıye ederım sıtersen

vakit kaybetmeden başka dra git önceden kalp atışları duyulduysa boş gebelik değildir bebek görünmüyosa bi problem var mutlaka

ya korktum şimdi bende yeni hamileyim daha kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum doktora gideceğim kese var mı yok mu diye..Ama senin söylediklerin korkuttu beni de ya inş sağlıklıdır senin bebiş canım başka doktora görün ve lütfen haberdar et

evet cnm vajinal yoldan bakılmalı yoksa göremez zaten sen dr araştır başkasına geç

canım ya bende doktora gidecem yakın zamanda ..acaba vajinal yoldan nasıl bakıyor bi aletle falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…