Bebişim Sağlıkla ve Babasına Güzel Süprizle Gelsin İstiyorum

cici35

Aras Nil ❤️
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
2.997
98
163
Kızlar Merhaba

Dert değil ama acil güzel fikirlerinize ihtiyacım var ve yardımcı olursanız Çok sevinirim

Hamile olma gibi bir ihtimalim var yani yüksek bir ihtimal ben pko'yum 3,5 yıldır evliyiz 3 aydır da bebiş istiyoruz Bu ay 3 tane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi vurdurdum
Doktorum bu sefer çok olumlu konuştu kısmetse bende bebeğimin olmasını çok istiyorum

Sonuç yakında belli olacak ama ben eşime süpriz yapmak istiyorum yani hamile oldugumu öğrendiğim takdirde ona bunu değişik bir şekilde süpriz olmasını istiyorum sizce neler yapabilirim

Lütfen fikirlerinizi söylermisiniz ?

Mesela Bebeğimin ağzından babasına mektup yazıp petikler koyup iş yerine göndermek gibi...İşte böyle şeyler düşündüm sizce neler yapabiliriz kızlar

Teşekkürler

düşündüğün fikir gerçekten hoş ve çok duygusal..eger eşin de duygusal biriyse eminim ağlayacaktır...

inşallah bebiş geliiirrrrr..........

canım inşallah gebesindir:nazar:

senin düşündüğünde güzel fikir o şekildede yollaya bilirsin patikler fln:34:

düşündüğün fikir gerçekten hoş ve çok duygusal..eger eşin de duygusal biriyse eminim ağlayacaktır...

inşallah bebiş geliiirrrrr..........

saoll canım inşallahhh gelirr meleğim ama o mektuba ne yazıcam hiç bilmiyorum :)))

inşallah hamilesindir canım, inşallah kavuşursun bebeğine:nazar:
mektuba, bir bebeğin babasına olan duygularını yazabilirsin.
seninle oyunlar oynayıp, sana babacım demeye geliyorum gibi:1:
ya da gece sizi uyandırıp rahatsız edeceğim için şimdiden kusura bakmayın falan :1:

inşallah hamilesindir canım, inşallah kavuşursun bebeğine:nazar:
mektuba, bir bebeğin babasına olan duygularını yazabilirsin.
seninle oyunlar oynayıp, sana babacım demeye geliyorum gibi:1:
ya da gece sizi uyandırıp rahatsız edeceğim için şimdiden kusura bakmayın falan :1:

:9::9: ewett canımm olabilirrr güzell şeylerr düşünmüşsünn bunlarıı katabiliriz mektuba

Bence işyerine göndermek yerine direk gözlerine bakarak söylemelisin.
Sürprizini yüz,yüze yap çünki o anı kaçırmak istemeyeceksin.
İnsanın başına her zaman gelmeyen harika bir durum bu :69:

Bence işyerine göndermek yerine direk gözlerine bakarak söylemelisin.
Sürprizini yüz,yüze yap çünki o anı kaçırmak istemeyeceksin.
İnsanın başına her zaman gelmeyen harika bir durum bu :69:

ewet canım ama akşama kadar nasıl beklerimm heyecandann bilmiyorum kii :26:eşim çok geç geliyo işi nedeniyle ewet haklısınn insanın başına gelebilecekk en güzell şeyy onuda düşündünmedim değil ama :emir_bebek: umarımm bebişimm gelir :69:

Bitanem öncelikle hayırlısıyla kavuşursun inş bebişine bende teyze olmak istiyorum artık

Bence çok duygusal bir mektup ve ufak bir bebek biblosu ile jelibon şekelerle süslenmiş bir hediye paketi yapıp eşine verirsen çok sevinir ve süper unutamayacağı bir süpriz olur diye düşünüyorum

Çok heyecanlı yaa

Bitanem öncelikle hayırlısıyla kavuşursun inş bebişine bende teyze olmak istiyorum artık

Bence çok duygusal bir mektup ve ufak bir bebek biblosu ile jelibon şekelerle süslenmiş bir hediye paketi yapıp eşine verirsen çok sevinir ve süper unutamayacağı bir süpriz olur diye düşünüyorum

Çok heyecanlı yaa

:60: az kaldıı sanırımm busefer çok yaklaştık kuzu teyzee yapıcam senii :9: canımm o heycanıı beraber yaşıcazz demii bakk bunuu düşünmemiştimm kücük bi seper emzik biberon fakan hımm ewett güzell fikirr :70:

:60: az kaldıı sanırımm busefer çok yaklaştık kuzu teyzee yapıcam senii :9: canımm o heycanıı beraber yaşıcazz demii bakk bunuu düşünmemiştimm kücük bi seper emzik biberon fakan hımm ewett güzell fikirr :70:

emzik biberon minicik patikler uff çok süper

bence hamileysen hamile olduğunu bilmiyomuş gibi, beraber test yapın
yani çift çizginin gelmesine beraber bakın
işte o zaman şok olur

saoll canım inşallahhh gelirr meleğim ama o mektuba ne yazıcam hiç bilmiyorum :)))

çok uzun olmasada olur mektup..önemli olan verdgi msj ve yaşattıgı duygu.bazen bir tek cümle bile dünyaları anlatamaz...
kaç yıldır size gelecegim günü bekeldim sonunda sıcacık kucagınıza mutlu yuvanıza bende katılıcam beni çok sevin,aşkınızla büyütün falan..önceyi şimdiyi ve sonrayıanlatan bir mektup olmalı..nette varmıdır acaba?

Son düzenleme:
Öncelikle inşallah hayırlı haberler alırsınız, yavrunuz tez zamanda sağlıkla gelir inşallah.
Ben kendi yaptığımı anlatayım. Ramazanın ilk haftasıydı bir kaç gündür halsizlik vardı sahurda da bir şey yiyemiyor hemen yatıyordum. Sahurd yemek yemediğim ve biraz zayıf, dayanıksız olduğum için eşim oruç tutma diyordu ama ben inatla tutuyordum. Ramazanın 7. günü sabah bir uyandım dudağım uçuklamış eczaneye uçuk kremi almaya gittiğimde hiç aklımda yokken bir de gebelik testi aldım, iş yerine dönüp hemen yaptım oda ne çift çizgi, dünyalar benim oldu. Eşimi aradım hemen çok kötüyüm iyice halsizleştim falan dedim hasteneye gitmek istediğimi söyledim, kızdı bana "ben sana oruç tutma dayanamıyorsun diyorum inat ediyorsun" dedi. Neyse ben işten hastayım diye izin alıp eve gittim giderken emzik aldım. Test in üstüne babacığım ben geldim yazdım ve şifonyerin üstüne koydum. Bu arada daha evvel de test yapmıştım ve negatif çıkmıştı her defasında ağlayarak eşime haber vermiştim. Hazırlığım bitince eşimi aradım, ben evdeyim test yaptım ve yine negatif çıkıt diyerek ağlamaya başladım tabi bu kez sevinçtendi ama o bilmiyordu) yine zılgıtı yedim "takma kafana diyorum acelemiz ne" gibi birşeyler söyledi. Bu arada yoldaymış 10 dakika sonra geldi. Ben kapıyı açıp hemen yatak odasına gittim arkamdan geldi hadi hazırlan hastaneye gidelim dedi o sırada test soketini gördü o da ne çift çizgi :53: eşimin tek tepkisi
anaaaaaaaaa :53::53::53::53: önce güldük sonra sarıldık, ben ağladım onun gözleri doldu. Çok ta fazla koklaşamadık zira ikimizde oruçluyduk.
Benim tavsiyem test soketini görebileceği bir yere koy ve bekle, hiç ummadığı bir anda öğrensin.
Şöyle de yapabilirsin, yemk masasına bir servis daha aç üzerine biberon koy sandalyeye de bebek kıyafetleri yerleştir sanki bebek varmış gibi, eşinin servisinin yanınada test soketini bırak.

Öncelikle inşallah hayırlı haberler alırsınız, yavrunuz tez zamanda sağlıkla gelir inşallah.
Ben kendi yaptığımı anlatayım. Ramazanın ilk haftasıydı bir kaç gündür halsizlik vardı sahurda da bir şey yiyemiyor hemen yatıyordum. Sahurd yemek yemediğim ve biraz zayıf, dayanıksız olduğum için eşim oruç tutma diyordu ama ben inatla tutuyordum. Ramazanın 7. günü sabah bir uyandım dudağım uçuklamış eczaneye uçuk kremi almaya gittiğimde hiç aklımda yokken bir de gebelik testi aldım, iş yerine dönüp hemen yaptım oda ne çift çizgi, dünyalar benim oldu. Eşimi aradım hemen çok kötüyüm iyice halsizleştim falan dedim hasteneye gitmek istediğimi söyledim, kızdı bana "ben sana oruç tutma dayanamıyorsun diyorum inat ediyorsun" dedi. Neyse ben işten hastayım diye izin alıp eve gittim giderken emzik aldım. Test in üstüne babacığım ben geldim yazdım ve şifonyerin üstüne koydum. Bu arada daha evvel de test yapmıştım ve negatif çıkmıştı her defasında ağlayarak eşime haber vermiştim. Hazırlığım bitince eşimi aradım, ben evdeyim test yaptım ve yine negatif çıkıt diyerek ağlamaya başladım tabi bu kez sevinçtendi ama o bilmiyordu) yine zılgıtı yedim "takma kafana diyorum acelemiz ne" gibi birşeyler söyledi. Bu arada yoldaymış 10 dakika sonra geldi. Ben kapıyı açıp hemen yatak odasına gittim arkamdan geldi hadi hazırlan hastaneye gidelim dedi o sırada test soketini gördü o da ne çift çizgi :53: eşimin tek tepkisi
anaaaaaaaaa :53::53::53::53: önce güldük sonra sarıldık, ben ağladım onun gözleri doldu. Çok ta fazla koklaşamadık zira ikimizde oruçluyduk.
Benim tavsiyem test soketini görebileceği bir yere koy ve bekle, hiç ummadığı bir anda öğrensin.
Şöyle de yapabilirsin, yemk masasına bir servis daha aç üzerine biberon koy sandalyeye de bebek kıyafetleri yerleştir sanki bebek varmış gibi, eşinin servisinin yanınada test soketini bırak.

ben bu yemek masasındaki biberon fikrini çok sevdim harika olur.

Kızlar Merhaba

Dert değil ama acil güzel fikirlerinize ihtiyacım var ve yardımcı olursanız Çok sevinirim

Hamile olma gibi bir ihtimalim var yani yüksek bir ihtimal ben pko'yum 3,5 yıldır evliyiz 3 aydır da bebiş istiyoruz Bu ay 3 tane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi vurdurdum
Doktorum bu sefer çok olumlu konuştu kısmetse bende bebeğimin olmasını çok istiyorum

Sonuç yakında belli olacak ama ben eşime süpriz yapmak istiyorum yani hamile oldugumu öğrendiğim takdirde ona bunu değişik bir şekilde süpriz olmasını istiyorum sizce neler yapabilirim

Lütfen fikirlerinizi söylermisiniz ?

Mesela Bebeğimin ağzından babasına mektup yazıp petikler koyup iş yerine göndermek gibi...İşte böyle şeyler düşündüm sizce neler yapabiliriz kızlar

Teşekkürler

öncelikle allah hayırlısıyla evladınızı size göndersin 4 gözden ayırmadan sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bir tek bu mesajı okudum ne öneriler var bilmiyorum ama naçizane derim ki
bir kere işyerine bir şey göndermeyin... çünkü o anda yüzünü görmeniz gerek!!! tecrübeyle sabittir
sarılıp birlikte ağlayabilmeniz kahkahalar atabilmeniz gerek o yüzden işyerine bir şeyler göndermeyi unutun...
yengem hamile kaldığında 2 pembe 2 mavi kağıda B ve A harfleri çıkartmış ve yatağın abime ait tarafına BABA olacak şekilde iğnelemiştik üstünü değişmek için odaya girdiğinde görmüştü
ben de bir çıngırak ve üzerinde bebek olan badem şekerlerinden
592_buyuk_1.jpg

mavi ve pembe renkli aldım salon masasına dizdim salonun ışıklarını kıstım ve onun masayı benim onun yüzünü görebileceğim şekilde masanın önünde dikildim hiçbir şey söylemeden sadece gözlerine baktım

siz yemekten sonra tatlı getireyim diye bebekli çikolata veya şekerleme götürebilirsiniz mesela... ama naparsanız yapın tavsiyem anlaması için vakit verin ve yüzünü çok iyi takip edin... anlamadığı süreç daha sonra sizin için iyi malzeme olacaktır benden söylemesi :34:

Bunlar ne tatlı telaşlar.
Çocuk yapmaya karar verdiğimiz zaman ben sürekli gün takibi yapıyıorum
adetim iki gün gecikmişti hemen ezcaneden test aldım eşim ne acele ediyorsun diye söylendi
adetin biraz daha geçsin öyle baksaydın dedi. Bende ne olacak altı üstü 2 ytl test dedim. 2ytl çocuk mu öğrenilir diye dalga geçmişti. Bunlar güvenilir olmaz diye söylendi. sabah ilk idrarla yapmıştım ikinci çizgi çıkınca evden nasıl apar topar fırladım hastaneye gittim orada arkadaşa rica ettim sonucu hemen verdiler. Hamile olduğum kesinleşti. testi de tuvalette bırakmıştım ama bizimki farketmedi bile. telefon açtım heyecanla hamileyim dedim eşimin cevabı hııı gözün aydın dedi:53:
aklıma geldikçe sinirleniyorum.

eşinizle kendinize birer t-shirt yaptırabilirsiniz... sizinkinde anne onunkinde baba veya "anne adayı" ile "baba adayı" yazar, siz kendinizinkini giyip bir hırkayla üzerini kapatırsınız... onun t-shirtünü yazısı görünmeyecek şekilde yatağın kenarına yayarsınız, eve geldiğinde "sana çok beğenip bir şey aldım inanılmaz sabırsızlanıyorum lütfen hemen dener misin?" dersiniz söylene söylene (muhtemel erkek tepkisi!!!) odanıza gittiğinde peşinden gidip t-shirtünüzün yazısı görünecek şekilde önünüzü açıp kapıda dikilir önce hangi t-shirtü farkedecek napacak keyifle izlersiniz :emir_bebek:

ayyyyyyyyy ne güsel mutluluklar bunlar yaaa :69::69::69:inş herşey istediğin gibi olur bence süprizin çok hoşş :52: inş herşey istediğiniz gibi olurrr bende ewlenince hemen çocuk istiyorummm az kaldı amaaa bu hayalimeee:1::1:

Back
X