bebisim zayif mi?

akillikiz1789

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
51
53
Merhaba, 34+4 haftalik hamileyim. az once kontrolden geldik bebegim 2100 gr dedi doktor.biraz zayif oldugunu soyledi. cok moralim bozuldu. sizce bu durum baska sıkınti olusturur mu? yorumlarinizi bekliyorum

benm 35 te 2500 dü senn de 200 300gr daha az gibi canm.ben yumurta süt et muz bide keçiboynuzu pekmezi yiyorum bunlar kilo aldırırms bebeğe bi kaç hafta tüket arayı kapatırsın inşallah :)

Ultrasonun kilo acisindan dogruluk payina inanmiyorum beb artik gecen gun dewlete gittim 2960 dedi esim giremedi ultrasona dewlet oldugu icin ayni gun ozele gittik ordaki 2700 dedi yani 1 saat arayla :) o yuzden stres yapma derim

Bende 30+5 gunluk hamileyim dun doktorum 1.270 gr 39 cm dedi. Boyu iyi ama kilosu az kilo almasi lazim dedi :KK43: cok moralim bozuldu. Zaten kasilmalarim da var cok gözüm korktu. Yürüme yemek yiyim dinlen dedi. Insallah hersey yoluna girer :KK17:

benm 35 te 2500 dü senn de 200 300gr daha az gibi canm.ben yumurta süt et muz bide keçiboynuzu pekmezi yiyorum bunlar kilo aldırırms bebeğe bi kaç hafta tüket arayı kapatırsın inşallah :)
Aynen bi 10 gundur bnde senin Dediğin gibi besleniyorum ayrıca yoğurt taze meyve suyu Fındık ceviz bol bol meyve yiyorum baya ise yaradı tabi tuz ve ekmek yemiyorum hic

Bizde dün doktora gitdik, 32. haftaya girdik 1678 gr. çıktı zaten değerler 1400 ile 1900 arası o yüzden normal bence seninki de

Ilk bebegimde calisiyordum uykusuzdum vebstresliydim zor.bi gebelik.donemiydi ve 2300 gram.45 cm dogdu.
Ikincisinde ucretsiz.izne.ayrildim uyudum yedim.ictim stresten uzak kadim boyu 50 kilosu 3200

Bol bol uyuyun bence ise yarayacak

X