Doğuma Hazırlık bebişimin cinsiyeti belli oldu sorunlarımız fazlalaştı :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

brn1987

meleğimi büyütüyoruz
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
389
7
96
İstanbul
kızlar bebeğimin cinsiyeti belli olmuyo dönmüyo durmuyo derken en sonundaa belli oldu şimdi isim sorunu yaşıyoruz babanne tutturdu beyza üzerinde babamız hayal diyo bende eflinisa diyorum kim üste çıkacak bilinmez ama beyza olmuca kesin hayalde pek hoş gelmiyoo eflinisadanda vazgeçtim kızıma isim yakıştıramıyorum yardım edin nolur

teşekkür ederim kızlar ama beyza bizim yakın akrabalarda versiyonlarıyla birlikte çok fazla beyzza, beyza nur, beyza can falan efline gelince benim 5 sene önceki hayalimdi ama bu sene gerçekten çok fazlaklaştı hayal desen direk eşimin dediği olmasın iki isimli, olursa olur diyorum eee okadar zorluğu ben yaşarken işin keyfini o çıkartmasın istiyorum

ben de beyza ismini çok beğeniyorum ...

açıkçası akrabalaranız arasında çok varmış...ama bende hep şunu savunuyorum - ayşe fatma isterse ismi olsun ...çok yaygın olsun... sizin çocuğunuz çok ayrı çok farklı olur ...

beyzayı beğenmedim.. hayal i de... ama eflin güzel bence.. daha farklı isimler de düşünebilirsiniz..

beyza çoksa kesinlikle koyma ben bebeğimin isimi söylenince benim ve herkesin aklına benim çocuğum gelsin istiyorum yani hangi beyza diye sorulmasın bence ...
yakın akrabalar arasında ilk ve tek olsun isterim...
bence elfin güzel ama 3 isim arsında kalmayın daha çok güzel isimler var...

Sana iki tane çok güzel isim söyleyeceğim canım umarım beğenirsin.
Ecmel ve Denef. İki isim de arkadaşlarımın ismi ve çok güzeller :) Zaten Ecmel'in anlamı çok güzel kadın, Denef'in anlamı ise ipek. :)

valla canım beyza isminin anlamı arapçada yumurta demek daha önce duymuşmuydun bilmem ama söylerken kulağa hoş gelmesi önemli değil bence, önemli olan ismin anlamıdır...

hayal fena değil, istersen rüyada düşünebilirsin. eflinisa ise söylemesi çok zor bence...bebişide düşünmek lazım...

teşekkür ederim kızlar ama beyza bizim yakın akrabalarda versiyonlarıyla birlikte çok fazla beyzza, beyza nur, beyza can falan efline gelince benim 5 sene önceki hayalimdi ama bu sene gerçekten çok fazlaklaştı hayal desen direk eşimin dediği olmasın iki isimli, olursa olur diyorum eee okadar zorluğu ben yaşarken işin keyfini o çıkartmasın istiyorum

ayyy cnm ya ne olur yanlış anlama aa (ki zaten fikir almak istmişsin)EFLİN ne yaaa-tatlicadiarzu-
yüzüklerin efendisinde elfler,orglar vardıya onun gibi.bi garip isim....
hayal kulağa hoş geliyor,fakt ismlerimizin kaderlerimizi tkilediğini unutma ayrıca ahirette ismimizle uyanacağız.anlamı çok boşşşş.
beyza beyaz ışık,nur demek ama bi anlamıda yumurta demek...
yani başka bi isim koysanopuyorumnanaktan
Bebeğine de de ailen de mutluluk e huzur dilerim cnmmmm

Sana iki tane çok güzel isim söyleyeceğim canım umarım beğenirsin.
Ecmel ve Denef. İki isim de arkadaşlarımın ismi ve çok güzeller :) Zaten Ecmel'in anlamı çok güzel kadın, Denef'in anlamı ise ipek. :)

çok teşekkür derim camım düşünücem bu iki ismide

beyza çoksa kesinlikle koyma ben bebeğimin isimi söylenince benim ve herkesin aklına benim çocuğum gelsin istiyorum yani hangi beyza diye sorulmasın bence ...
yakın akrabalar arasında ilk ve tek olsun isterim...
bence elfin güzel ama 3 isim arsında kalmayın daha çok güzel isimler var...

bende öyle düşünüyorum benim imim berna ve ilk okuldan beri herkezin hosuna gider anlamını sorardı oda fazlalaştı son zamanlarda ama oasun benim jenerasyonda pek yok akrabalar komsular ve yakın çevrmde hiç yok yani berna deyince ben geliyorum hemen akla çocuğum içinde aynını istiyorum

ayyy cnm ya ne olur yanlış anlama aa (ki zaten fikir almak istmişsin)EFLİN ne yaaa-tatlicadiarzu-
yüzüklerin efendisinde elfler,orglar vardıya onun gibi.bi garip isim....
hayal kulağa hoş geliyor,fakt ismlerimizin kaderlerimizi tkilediğini unutma ayrıca ahirette ismimizle uyanacağız.anlamı çok boşşşş.
beyza beyaz ışık,nur demek ama bi anlamıda yumurta demek...
yani başka bi isim koysanopuyorumnanaktan
Bebeğine de de ailen de mutluluk e huzur dilerim cnmmmm

teşekkür edrim canım düşünüyorum ama çok zormuş isim koymak ya eflin nissa dediğim gibi beş yıl önce düşündüğüm bişiydi beyza ise aklımdan bile geç miyo bende çok güzel olsun istiyorum aklım çok karışık

Back
X