bebişimin cinsiyeti belli oldu!!!

allah sağlıklı ve güzel bi bebek nasip etsin :)

allah sağlıklı ve güzel bi bebek nasip etsin :)
allah razı olsun canım bnm:)
Allah sağlıklı, analı babalı büyümesini nasip etsin... :)
Amin cümlemizin evlatları inşallah:):)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi benim başıma inskacinci haftada ogrendin?bende 14 haftalikken gitmeyi düşünüyorum ama

teşekkür ederim cümlemize inşallah nasip eder allah sağ salim kucağımıza almayı.. canım 14. haftamda öğrendim 1. trimester tarama testi yaparken gördü doktor. :) inşallah sende öğrenirsin hayrılısıyla:)

Cnm ben cvp vereyim ben 13 haftalikken ogrendm ve 14. Haftada kesin dedi kizim olck insss

Özel hastahaneye mi gidiyorsunuz? Devlette o haftalarda söylemiyorlarda. Bende 14 uncu haftada mi gitsem acaba ozele diyorum? Benim bu 3.bebegim iki kizim var

Canım özel olmaz şa . Günlük ilişki mi oldu sık ilişki mi.ben erkek fark etmez de bebek istiyorum ondan sordum

Ya cnm ben evlendim çok bebek istiyodum her ay test yapıyodum yok. 6.ayda tuttu o ay o kadar düşünmemiştim ama şöyle söyleyeyim adetim bitti. İki gün sonra ilişki oldu. Ondan iki gün sonra yine oldu. Bi hafta böyle iki günde bi devam etti. Herhalde o zaman tutmuş bebiş. Çünkü adet olmadım sadece üç dört gün geçmişti ultrasona girdim kese göründü.

Ben 12.hafta da oğlum olacağını öğrendim. Özel hastaneye gidiyo dum.

Tesekkur ederim canim ya ben ck kararsiz kaldim gidip gitmemek konusunda. Kontrollerime devlette gidiyorum orada erken soylemiyorlar ama sırf cinsiyet icin merakimdan gidicem ama ozelde doktor ilk seferde soylermi acaba? Kizi erkegi yok bu isin hayırlı evlat olsunda inşallah ama ne yalan söyleyeyim Rabbim den iki kızdan sonra b hayirli erkek evlat istiyorum

Haklısın cnm. Hayırlısı olsun ne diyim.bi dene istersen allah gönlüne göre versin

Evet ozele gidiyorum cnm hakkina hayirlisi benimde bir kizim vardi ikinci kizim geliyo

Hayırlısı olsun canim kiz bambasks bise ya ben bi kiz istiyorum bi erkek belli olmuyo ama icimden bi ses ben kiz dedikce icimdeki ses erkek diye bagiriyor

Hayırlısı olsun canim kiz bambasks bise ya ben bi kiz istiyorum bi erkek belli olmuyo ama icimden bi ses ben kiz dedikce icimdeki ses erkek diye bagiriyor

Ya canim once kendi brbegimin cinsiyetini sonrada senin bebeginin cinsiyetini cok merak ediyorum ne yalan soyleyeyim..ins rabbim ikimizede saglikli bir erkek evlat verir..ama kiz olursada rabbim iyisini bilir demek lazim 3 kiz bereketmis...ama tabi insansin 2 kuzdan sonra erkek istiyorsun buda dogal..cinsiyet tedtleri varmış. .hep erkek cikiyirmus yaniltiyormus dun merakimdan arastirdim..sen kacinci haftadasin??mutlaka topigine yaz ogrenince bende yazacam sana

Sen ne merak ediyosuun ki senin ki erkek ben lavoba aciciyla denedim meraktan erkek cikti bide bilmiyorum ama içime erkek doguyo gecen ultrosana girdim kizlarimn kemik yapisina hiç benzemiyorbakalım mayis haziran gibi ogrenirz topigime muhakkak yazıcam ve senden dr beklicem

Ben 11 haftaligim canım

Kizda olabilir beni umitlendirme ya:))her ne kadar erkek olsa desemde gercektende kuz cocuklarin yeri cook farkli...bence senin kesin erkek olcak:)....haziran cok gec ya mayisin orralarinda ogreniriz...2 hafta sonra12.hafta olcak dr kontrolu var rica edecem tahmin icin ama söyleyeceğini sanmıyorum

Canim benim icime senin icin oyle doguyor ben suan 11 haftaligim 5 mayista kontrolum var ama devlete gidiyorum ve devlette 16 dan once soylemiyorlar ki:-( ama öğrenmeyi cok istiyorum. Normal dogum demi senin demi?

Canim benim icime senin icin oyle doguyor ben suan 11 haftaligim 5 mayista kontrolum var ama devlete gidiyorum ve devlette 16 dan once soylemiyorlar ki:-( ama öğrenmeyi cok istiyorum. Normal dogum demi senin demi?

Evet normal ins buda öyle olur..seninkide oyle sanırım. .bende sidkinlik disinda bir belirti yok.. endiselenmelimiyim ne diyorsun..senin nasil geciyor...dr unu zorlasan bir tahminde bulunamazmi acaba...11+4 te bile ogrenenleri okudum ..umutlandim bende dr umu zorlayacagim 10 mayista:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…