Doğuma Hazırlık bebisimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nrmn1987

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
95
21
288
35
Gaziantep
Arkadaslar ben 13+4 haftalik hamileyim 1 hafta once doktora gittigimde bir ihtimal kiz olabilir dedi ama net bisey soylemedi 1 ay sonra gel dedi erken dedi sizce bugun gitsem bisey soyler mi

Arkadaslar ben 13+4 haftalik hamileyim 1 hafta once doktora gittigimde bir ihtimal kiz olabilir dedi ama net bisey soylemedi 1 ay sonra gel dedi erken dedi sizce bugun gitsem bisey soyler mi

17 hafta bile cinsiyet söylemek için erken zira hala kız ve erkek bebeklerin üreme organları hemen hemen aynı görünür. size tavsiyem 6. aya kadar beklemeniz. 6. aydan sonra bebekler tamamen gelişimlerini bitirmiş ve techizatın tamamı yapılmış olduğundan, cinsiyet farkı gözle görülür.

bana sorarsanız ise, bebekler anne karnında hep Casper'a benzerler :9:

Canım konunu yanlış yere açmışsın. Gebelikle ilgili bölüme yazarsan hem daha çok cevap alırsın hem de seninle aynı heyecanı paylaşan anne adaylarından daha güzel cevaplar gelebilir.

Canim ben de hamileyim Allahin izniyle bi kizim olacak.. :) ben 15+4 te ogrendim ama benimki biraz erken gosterdi hatta doktorum acik secik oldugu gibi gosteriyo kizin diye espri yapmisti.. :D erken diyorum cunku kesin olarak 16 haftaliktan itibaren soyleyebiliyolar hatta bi arkadasim 20.haftada ogrendi.. Merakini cok iyi anliyorum ben ki cok meraksizdim doktorum merak ediyo musunuz cinsiyetini tahmininiz nedir diye sorunca elim ayagim birbirine girdi... Allah saglikli, hayirli, eli ayagi duzgun saglam bi evlat nasip etsin canim

13 hafta çok erken…merak etmen çok doğal ama elinde olmayacak kadar merak etme. En nihayetinde 2 olasılık var.
Sağlıklı olsun ikisi de candan gelme.

bana da doktorum 13.haftada erkek olabilir demişti, 17.haftama girdiğimde gayet emin şekile erkek dedi, haftaya da detaylı ultrasonum var tekrar sorucam :)

ben 14.haftamda öğrendim bebeğin pozisyonu da önemli göstermezse aylarca öğrenemeyedebilirsin kuzum

ben 14.haftamda öğrendim bebeğin pozisyonu da önemli göstermezse aylarca öğrenemeyedebilirsin kuzum

Ben 19. Haftamda öğrendim nems.
Kızlar geç gösteriyor burası kesin. Hatta bir önceki gidişimde doktor erkek yazdı soru işareti koydu. Bir sonrakinde soru işaretini kaldıralım kesin kız dedi:D meğer kordonmuş o.:1:
Yavrum meleğim iyi ki kız olmuş.

Ben 19. Haftamda öğrendim nems.
Kızlar geç gösteriyor burası kesin. Hatta bir önceki gidişimde doktor erkek yazdı soru işareti koydu. Bir sonrakinde soru işaretini kaldıralım kesin kız dedi:D meğer kordonmuş o.:1:
Yavrum meleğim iyi ki kız olmuş.

11.haftasında falan öğrenen okudum ben burda ama bi ihtimal bi olasılık...diye başlayan cümleler sanki 100 tane olasılık varmış gibi :1:
bana 14.haftada bebeğimiz erkek dedi direk kesinmi dedim çok net dedi pipiyi gördü demek ki .1:

15.haftada kiz dedi dr um.25. Haftada ayrintili ultrason daki dr kizin olucagini biliyormusun 100%100 kiz dedi.biliyorum dr um soylemisti dedim.biraz da durus sekliyle alakali benimki tatliyi yiyence 15 hafta da ceeee dedi:)saglikli hayirli evlat olsunlar da evladin kizi erkegi yok.

Bebekle ilgili merak etmediğim tek şey cinsiyetti. Öğrenmeyi de istemiyordum, kendi doktorumun izinliği olduğu birgün kanamam olduğu için klinikteki başka bir doktora muayene oldum.

11 haftada %90 kız dedi ve kayıtlara not düştü halende kız :)) Değişmedi.

Öğrenmeyi istemedim ya erkenden öğrendim, öğrenmek isteyen geç öğrenir. Murphy kanunu.

kaç haftalık oldugundan zıyade bebegın ultrason anında durdugu pozısyon onemlı kımı bebek var son ana kadar anlayamassın kımı bebek var 10.haftada bellı edebılır kendını ...
ben tam 12 haftalıkken ogrenmıstım bacakları acık bı sekıldeydı doktor%98 erkek %2lik kısmıda yuce rabbıme kalmıs dedıydı nasıp bu ısler ben cıkolata yerdım muayeneden 1 saat once kıpır kıpır olurdu mutlaka organını gostrerıdı :) en basta saglıklı ve hayırlı evlat olması temennısıyle arkadasım:34:

Hamileyken kasıklarımın sağ tarafında hissetmiştim bebeğimi ve de oğlum oldu.

Anladim canim benim karnimin ilk sag tarafinda buyumem oldu o yuzden kiz demislerdi gercekten de Allahin izniyle bi kizim olacak... :) neyse saglikli olsunlar da... Allah bagislasin canim mutlu, saglikli, hayirli bi evlat olsun insallah

ay ne güzel bir çoğunuz erkenden erkenden öğrenmişsiniz...:16::16::16::16:
bende erken öğrenmek isterim ama eminim istediğim için geç gösterecek kendini bebişim:1::1::1:

allah hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerisi mühim değil:16::16:

tatlı mı tatlı merak ve heyecanlar bunlar:16:

Back
X