Doğuma Hazırlık bebisimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kesin cevap verilemez burada .
Doktorlar bile kesinlikle böyle diyemiyor .
Kuzenimin bebeğine ilk önce erkek dediler sonra kız dediler sonra tekrar erkek dediler doğuma 2 hafta kala kesin kız dediler ve kız doğdu .
Rabbim sabır versin, evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . :49:

13+6 haftalıkken doktorum %99 kız demişti.

15+2 haftalıkken de %100 kız dedi.

Arkadaslar ben 13+4 haftalik hamileyim 1 hafta once doktora gittigimde bir ihtimal kiz olabilir dedi ama net bisey soylemedi 1 ay sonra gel dedi erken dedi sizce bugun gitsem bisey soyler mi

Canım bence sen 2 hafta daha bekle kesin sonuc icin cunku 12 ve 13 haftada bebeklerin cinsel organlari cok benziyor birbirine kizlar erkek erkekler kiz cikabiliyor sonradan... saglikli olmasini dile seni cok iyi anliyorum ben cinsiyetini 8 haftalikken doktorum ultrasona bakmadan baska bir yontemle soyledi ve 14 cu haftada ogrendim cinsiyetini ve ciktim baska bi doktora daha gittim emin olmak icin insan cok merak ediyo gercekten ama goz acip kapayana dek gecicek sabret 2 hafta bence :)

Arkadaslar ben 13+4 haftalik hamileyim 1 hafta once doktora gittigimde bir ihtimal kiz olabilir dedi ama net bisey soylemedi 1 ay sonra gel dedi erken dedi sizce bugun gitsem bisey soyler mi

Bende merakla bekleyenlerdenim , doktor erkeğe de benziyor kıza da benziyor diyor başka birşey demiyor :) Okadarını bizde biliyoruz zaten. 2 hafta daha bekleyip gidicem bakalım hayırlısı olur inşalah :nazar:

Back
X