bebişimin giyimi hakkında yardım

dnzorhn

24.02.2004
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
634
3
46
Bursa
annişler bişi sorcam 3BUÇUK Aylık bi kızım vr epeyde sıcak oldu güniçinde evde ve dışarda neler giydiriyosunuz evimizde çok sıcak gecede bizim ev 26 27 derece civarı oluyo camıda tam açmaya korkuyom ne giydircem bilemiyorum bugece ilk kez üstünü tek kalt uzun kollu ince badi giydirip yatırdım altı zaten çorapla tek alt nezmandır siz napıyosunuz hasta olur diye korkuyom bide sıcaklar diyede korkuyom iki arada kaldım

Anne olmak böyle bişey galiba ben bile hala korkuyorum çok nadir o da gündüzleri kısakollu badi giydiriyorum gece tek uUn kollu zıbın giydiriyorum kızım 6 buçuk aylık ama nasıl alışırsa öyle gider ince giydirin bence alışsın ben bazen çorapsız bile yatırıyorum ayakları dinlensin diye

Benimde bugün foruma girme nedenim buydu :) benim evim 24-26 derece arası değişiyor, ne yapmalıyım nasıl giydirmeliyim, tecrübeliler yardım etsin lütfen. Bebeğim henüz 1,5 aylık.

Benimde bugün foruma girme nedenim buydu :) benim evim 24-26 derece arası değişiyor, ne yapmalıyım nasıl giydirmeliyim, tecrübeliler yardım etsin lütfen. Bebeğim henüz 1,5 aylık.

valla cnm benimki 3,5aylık benimde evim 25 26derece hep gece soğuk olursa 24e falan anca düşüyo ben kızıma gece yarım kol çıtçıtlı badi üstüne pijama üstü altına alt pijama bide kısa çorap giydiriyorum gün içinde çok sıcak olrsa bazen tek badiylede bırakıyom ama çok az altını giydiriyom 1 2saat öyle bad alt pijamayla duruyo gene üstünü giydiriyom üşütmeyelim diye

anlattıklarımız yaz için biraz kalın.Askılı badi , üzerine kısa kol tişört ve altına tayt giydirmeniz yeterli.ayaklara çorabı da unutmayın.Geceleri yatarken ek olarak ince penye hırka giydirirsiniz.

27 dereceden bahsediyosunuz...
Ben ev 20 derece olsun cocuklari ciplak yatiriyorum. Bence bu kadar sicaga alistirmayin.

ne bileyim kızlar ilk bebek ya napcamı bilemedim hasta olur diye korkuyorum arada hapşırıyo ayy işte soydumda oldu deyip giydiriyom gene, ama bikaç gündür tek uzun kollu badi tayt çoraba geçtik gece yatarken taytı çıkarop bol olsun diye ayaklı alt giydiriyorum

Benimde oğlum 3.5 aylık... Bir aydan fazladır sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum.Aksi durumda isilik oluyor Serin gece olursa ancak o zaman uzun kollu ince badi giydiriyorum.Altına da pijama.
...Hapsurmalar benide korkutuyordu ama dr umuz normal olduğunu söyledi. Salyası fazla akmaya başladığında öksürükte olmaya başlayacak. Çok abartılı olmadığı sürece korkmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…