BEBİŞİMİZ OLMASI İÇİN NELER YAPTIK ve YAPIYORUZ....

superisi33

kuzucuklarım
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
6.474
11
683
selam kızlar ben bir düşük yaptım ve 1 senedir hamile kalamıyorum polikistik over de var siz hamile kalmak için uğraştınızmı neler yaptınız paylaşırmısınız.........

kızlar bana yardımcı olun lütfen

Merhaba su perisi,Öncelikle kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm, ama bu da bir şey, en azından hamile kalabildiğini gösteriyor..İnşallah enyakın zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Bende de polikistik over görüntüsü ve prolaktin yüksekliği var.Prolaktin için düzenli olarak hap kullanıyorum.Ayrıca Gluchopage kullanıyorum, bir tür diyabet ilacı, düzensiz şeker de gebe kalmayı engelliyormuş çünkü.Duphaston kullanıyorum regl olabilmek için.Yumurtlamayı sağlamak için önce klomen kullandım, dozunu da yükselttik ama bir etkisi olmadı, şimdi de Puregon adlı iğneye başlayacağım regl olunca..Böyle uğraşıyorum işte, ama en önemlisi umut sanırım, ve güzel şeyler düşünmek...Çok zor olsa da deniyorum...
Hepimiz için hayırlısını diliyorum canım...

evet canım 1 kere düşük yaptım ama bir daha olmamasından çok korkuyorum 9 aydır olmuyor inş. hepimizin meleği fazla bekletmeden gelir

selam kızlar ben bir düşük yaptım ve 1 senedir hamile kalamıyorum polikistik over de var siz hamile kalmak için uğraştınızmı neler yaptınız paylaşırmısınız.........

kızzzz periiii olur senin bebeğinnnnnnn sana kaç defa söyleyeceğimmmmmm bende polistikimmmm ama gebe kalabildimmm stersss yapma sraes yapınca gelmiyor bebek ben kafama takmadığım ay olduu sen duat ett allaha ve kafana takma yeni evlisin ssen stersss yokkkk üzme kendinii canımm benimmm allaha emanet oll benim kızın da yarın kontrolü var ayrıntılı ultroson inşllah herşey yolundadır meleğiminn canım en kısa zamanada sen de hamiş olacaksın. Inşallahhhhh

öylede canım yinede insan olmamasından korkuyor inş. kontrolünüz iyi geçer bebişinizde sağ salim gelir artık bizde teyze oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…