Bebişimiz olsun İstiyorum 🙏🏻

GCplt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
11
3
1
34
Arkadaşlar merhaba ya benim sorum olacak kendi kendime düşünüp araştırmaktan sıkıntıya girdim. Ben 1 ay 5 gün oldu hala adet olmadım. 4 gün önce kan testi yaptırdım hamile çıkmadım. Şöyle ekstra bi durum var diğer adetim bitti 12 gün sonra benden kahverengi leke geldi ve 1 gün sürdü. Doktora gittim yumurta çatlaması dedi. Bende hamile kalırım diye sevindim. Tahlil negatif ama hala adet olmadım. Bu nasıl bi çıkmaz benim gibi olan var mıdır. Bu arada 2 gündür adet sancısı çekiyorım adet olacak mıyım acaba off yaa :((((

Valla ben o yumurtaları gayet kontrollü 2 aydır iğneyle çatlatıyorum henüz gebelik yok. Çok kolay değil malesef bu işler. Ne zamandır deniyorsunuz?

Valla ben o yumurtaları gayet kontrollü 2 aydır iğneyle çatlatıyorum henüz gebelik yok. Çok kolay değil malesef bu işler. Ne zamandır deniyorsunuz?
4 aydır. Ama her ay ümitleniyorum hamileyim diye test yapıyorum ertesi gün adet oluyorum . Ama normalde ben 21 güne bir adet oluyordum. Folik asit ve kan ilacı içmeye başladığımdan beri 1 ay sürüyor. Napalım bizde böyle umutlanıyoruz :(

4 aydır. Ama her ay ümitleniyorum hamileyim diye test yapıyorum ertesi gün adet oluyorum . Ama normalde ben 21 güne bir adet oluyordum. Folik asit ve kan ilacı içmeye başladığımdan beri 1 ay sürüyor. Napalım bizde böyle umutlanıyoruz :KK43:
Bu benim 14. Ayım. Yaşamadığım belirti regl gecikmesi kalmadı. Muhtmeelen stres yaptığım için olmadı şimdiye kadar. Daha şimdiden bu kadar stres yaparsan hata edersin. 😔

Bu benim 14. Ayım. Yaşamadığım belirti regl gecikmesi kalmadı. Muhtmeelen stres yaptığım için olmadı şimdiye kadar. Daha şimdiden bu kadar stres yaparsan hata edersin. 😔
Yaa Ben çok takıyorum kafama. Herkes öyle diyor rahat Bırak beynini kendini diyorlarda her ay böyle olunca üzülüyorum ister istemez. Rabbimmm size de bi an önce nasip etsin inşallahh isteyen herkese 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺

Yaa Ben çok takıyorum kafama. Herkes öyle diyor rahat Bırak beynini kendini diyorlarda her ay böyle olunca üzülüyorum ister istemez. Rabbimmm size de bi an önce nasip etsin inşallahh isteyen herkese 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺
Isteyen herkese nasip etsin insallah hayirli evlatlar 🤲🏻 Burda cok cok okudum kac tane tup bebek deneyip de sonra kendi haline birakinca hamile kalan. Bir sekilde kendini rahatlatmak zorundasın. 🤷🏻‍♀️

Aminnnn inşallahhhhh🙏🏻🙏🏻🙏🏻Aslında şu durum beni yoruyor hani adet olsam rahatlcam ama hep böyle gecikiyor falan rahat bırkaalım kendimizi bence de ya. Arkadaşım da öyle oldu çok takoyordu kafaya tam vazgeçti bıraktı kendini hamile kaldı :) Darısı bize inşallah Hayırlı sağlıklı bebişler 🙏🏻🙏🏻

Back
X