Bebişin hareketlerini hissetmeye başlayanlar burda mi :)

Merhaba iyi akşamlar hamile yada yada yeni doğum yapmış annelere sorum olacak 27+3 günlük hamileyim bebeğimi 17.haftadan itibaren hareketlerini hissettim bu haftaya kadar hep hareketliydi fakat şimdi sadece sabah yada aksam 10 dakika cok hateketli oluyor kalan zamanlarda yok denecek kadar az hareket ediyor iki gün önce kalp atışlarına baktı doktor ve nst ye girdim sorun yok çıktı ama ben halen endişeliyim sonuçta büyüyo dahada hareketli olması gerekmez mi ?

Merhaba iyi akşamlar hamile yada yada yeni doğum yapmış annelere sorum olacak 27+3 günlük hamileyim bebeğimi 17.haftadan itibaren hareketlerini hissettim bu haftaya kadar hep hareketliydi fakat şimdi sadece sabah yada aksam 10 dakika cok hateketli oluyor kalan zamanlarda yok denecek kadar az hareket ediyor iki gün önce kalp atışlarına baktı doktor ve nst ye girdim sorun yok çıktı ama ben halen endişeliyim sonuçta büyüyo dahada hareketli olması gerekmez mi ?
Nst ye neden girdiniz anlamadım 35. Haftadan önce nst girilmez benim bildiğim hatta pek önerilmezde.kilo alımı ile bebeğin alanı daralmaya başlıyor ve ayrıca normal bebekler gibi gün içinde uyku rutini de gelişiyor belli ki sizin bebeğiniz biraz uykucu, gün içinde uyuyup akşamda sizi neşelendiriyor

Nst ye neden girdiniz anlamadım 35. Haftadan önce nst girilmez benim bildiğim hatta pek önerilmezde.kilo alımı ile bebeğin alanı daralmaya başlıyor ve ayrıca normal bebekler gibi gün içinde uyku rutini de gelişiyor belli ki sizin bebeğiniz biraz uykucu, gün içinde uyuyup akşamda sizi neşelendiriyor
Biraz kasımalarım vardı doktorum erken doğum ihtimaline karşı girmemi önerdi aslında hareketi var ama cok derinden az bir şekilde geliyor sanki güçsüzmüş gibi kilosu boyu flan iyi cıkmştı ultrasonda ama telaşlanıyorm işte süreklide kontrole gtmek istemyorum açıkcası

Kizlar 26.haftadayim bazen butun gun hic hissetmiyorum :( evet normal diyeceksiniz 28inci haftaya kadar ama ne bilim insan baya baya kuruyo biseyler

Kizlar 26.haftadayim bazen butun gun hic hissetmiyorum :KK43: evet normal diyeceksiniz 28inci haftaya kadar ama ne bilim insan baya baya kuruyo biseyler
çalışıyorsan gün içinde çok yoruluıyorsan bebişin az hareket ediyordur... Ama sen yine de gün içinde ki hareketlerini say

aslında beni korkutanda bu şu ara evdeyim :KK43: gayette dinleniyorum.
saymaya başlamadım 28 den sonra sayın dedikleri için.
geçen hafta benimde oğluşum tembellik etti pek hareket etmedi hatta bir gün hiç hareket etmedi acil doktora gittim sıpa uyuyormuş ne uykusuysa artık

Bende hissediyorum ilk gebeligim cok sansliyim erken farkettim bu duyguyu daha cok tadicamm :KK49::KK71::KK9:
15+4te mi 15+5te mi ne hissettim ilk. Ben hareket ederken hissedemiyorum ama dinlenirken hep hissediyorummmm

ben 15 . haftada başladım hissetmeye ikinci çocuğum daha çok hissettim bunda ve daha erken açıkcası gündüz hareketli gece ben uyuyunca o da sakin

Back
X