Bebisin ilk haraketleri

Melegim80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
86
61
3
Merhaba kızlar Bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz ve nasıl anladınız Teşekkürler

18. Haftamda başladı bağırsak hareketi gibiydi

Benim geçen perşembe yani 15+1de randevum vardı doktorumla bana ''tekmeleme'' için 3-4 hafta verdi ama ince ince karın gurultusu şeklinde zayıf yapın olduğu için her an hissedebilirsin dedi. Ben 15+5 itibariyle hissetmeye başladım. Şu an 16+22'im ve gün içinde sık sık hissediyorum ama bazen gercekten mide gurultusu veya bağırsak hareketide çıkıyo tabii :)

19+1 de ilk hissettim içimde bir et parçası karnıma çarpıyor gibiydi minik
Bu gün dinlenirken karnimda bi kıpirtı hissettim çok güçlüydu bağırsak hareketinden çok farkliydi ama emin olamamıştim ama aynı senin söylediğine benziyo

Ben 18 haftalikken hissetmistim hani biri sizi dürter ya onun gibi bi histi. Resmen ben burdayim diyor artik ☺

Oglumda 18. haftadan sonra hissettim iceriden bisey karnina dokuyor harika bir duygu
Simdi heycanla bekliyorum o gunleri ikincide daha erken hissediliyor diye duymustum keske o gunler hemencik gelse

Ben de 15 haftaligim her gun olmasa da az az kayma seklinde hissediyorum
Sanirim ikinci gebelikte daha erken hissediliyor. Benim de ikinci :)

Benim ilk gebelik, ama 16.dan beri minik minik hissediyorum, ama son 1 haftadir yani 19+0 dan beridir baya dışardan bile hissedilecek kadr net hareketleri kizimin
Bu arada ben zayif bir hamileyim, galiba erken hissetmede etkisi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…